Chris Crocker

Fra Ikkepedia
Revisjon per 9. apr. 2011 kl. 13:27 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 87.56.232.45 (diskusjon) til siste versjon av Paddekaka)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Chris Crocker er en homo-lignende skapning som har lagt ut videoer på internettsiden youtube. Chris Crocker ble mest kjent gjennom videoen: "Leave Britney Alone" der han griner seg gjennom minutt etter minutt. han har ikke fått så mange bra kommentarer på videoene for å si det sånn. Han er også en gal fan av Britney Spears, men det tar det ikke så langt tid å finne ut. Mullah Krekar er far til Crocker. Chris Crocker oppfant pappesken

Noen rykter sier at Chris Crocker egentlig er Britney i forkledning, i forsøk på å skaffe flere fans. Men da må Chris være en god skuespiller, for han ligner ikke akkurat så mye på henne.

Chris Crocker har satt verdensrekord i å kjøpe blekemiddel. Han ble tilbudt å være med i Guinnes Rekordbok, men han takket nei fordi han skulle spille inn en egen versjon av "Gimme more". Chris har en lei tendens til å forbinde alt han ser og hører med Britney Spears. Forbilet hans, i tillegg til Britney selvsagt, er Jeffree Star. De to er observert sammen på Nille for å kjøpe rosa hairextensions til Jeffree.

I 1922 sendte han inn et forslag om å skifte navn på TV2`s serie "Skaperen" om til "Skraperen".


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.