Chris Crocker

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Chris Crocker er en homo-lignende skapning som har lagt ut videoer på internettsiden youtube. Chris Crocker ble mest kjent gjennom videoen: "Leave Britney Alone" der han griner seg gjennom minutt etter minutt. han har ikke fått så mange bra kommentarer på videoene for å si det sånn. Han er også en gal fan av Britney Spears, men det tar det ikke så langt tid å finne ut. Mullah Krekar er far til Crocker. Chris Crocker oppfant pappesken

Noen rykter sier at Chris Crocker egentlig er Britney i forkledning, i forsøk på å skaffe flere fans. Men da må Chris være en god skuespiller, for han ligner ikke akkurat så mye på henne.

Chris Crocker har satt verdensrekord i å kjøpe blekemiddel. Han ble tilbudt å være med i Guinnes Rekordbok, men han takket nei fordi han skulle spille inn en egen versjon av "Gimme more". Chris har en lei tendens til å forbinde alt han ser og hører med Britney Spears. Forbilet hans, i tillegg til Britney selvsagt, er Jeffree Star. De to er observert sammen på Nille for å kjøpe rosa hairextensions til Jeffree.

I 1922 sendte han inn et forslag om å skifte navn på TV2`s serie "Skaperen" om til "Skraperen".


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.