En artikkel som mangler navn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Denne artikkelen mangler navn, nei det har den forresten allerede, men den trenger et bedre navn, et navn som folk synes er morsomt, som sagt så mangler denne artikkelen et skikkelig navn. men hvem bryr seg om det? Ikke kua til Per spelmann ialfall. Forsåvidt så suger denne artikkelen, men det blåser jeg i.

Advarsel, denne artikkelen er så dårlig at den vil bli tauet bort for eiers regning!

Det blir 1000000 kroner takk!


Hvordan man lager artikler med dårlige/manglende/gode/lange/korte navn

Det er så lett så!

dårlige navn

bare skriv et eller annet vrøvl, å lejg in masje sjkkrive fel helsst sjå mase attt inge frostål va mos egetnlgi stjår. Skriv gjerne om den rådyre kjempebra gressklipperen din og om hvor kul du er i navnet på artikkelen din, for det er jo din artikkel, og da er det jo du som bestemmer hva den skal hete, ikke sant.

manglende navn

Det enkleste er å la være å lage den artikkelen!

gode navn

skriv uten skrivefeil, og forsåvidt bør du skrive hva den handler om. så slipper du at den blir sletta på grunn av for dårlig navn.

Navn som er altfor lange, så lange at de blir så kjedelige at det faktisk blir morsomt fordi de er så ekstremt lange og kjedelige

Det er lett, bare skriv og skriv og skriv alt du kommer på, forsåvidt kan du skrive hele artikkelen i navnet på artikkelen, så de som leser den vet hva de kommer til å lese på forhånd

korte navn

trykk på en tilfeldig tast. for eksempel slik: a eller slik: b eller slik: c

Og forsåvidt så mangler denne artikkelen et navn, men det trenger ikke du bry deg med!

hvis du vil vinne 1000 000 kroner trykker du her!