Oppretter Geek

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 24. aug. 2008 kl. 12:55 Odgor diskusjon bidrag slettet siden Geek (Innholdet var: «Geek er en betegnelse på folk som har alt for lite å gjøre. Folk som er geeker liker gjenrne å la potetkannoner eller arangere lan annen hver dag. Geekene vasker seg sjeldent og vasser rundt i de samme slitte grilldressene sine d...»)
  • 25. mar. 2008 kl. 20:13 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Geek (Kun for gøy: innholdet var «En Geek er en person som ikke sitter inne og bruker 12378124879938727543297847823872347 timer på dataen. En geek er sosial og veldig god på skulen, han ...» (og eneste bidragsyter var [[Spesial:Contributions/88.84.33.232|8)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)