Ytre Enebakk

Fra Ikkepedia
Revisjon per 28. sep. 2008 kl. 21:22 av Web-adri (diskusjon | bidrag) (Ny side: Ytre Enebakk, også kalt mulighetenes bygd, er et tettsted som ligger omkring 3 mil utenfor Oslo, eller Kristiania som det kalles her. Borgermesteren i Ytre Enebakk er Terje Heihei, tett a...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Ytre Enebakk, også kalt mulighetenes bygd, er et tettsted som ligger omkring 3 mil utenfor Oslo, eller Kristiania som det kalles her.

Borgermesteren i Ytre Enebakk er Terje Heihei, tett akkompagnert av hans assistent Flaske-Bjørn, og sekretæren Gangster-Karin. Ytre Enebakk er søsterbygden til Ski, men siden fyrstikkfabrikken brant ned på 1800-tallet, ga de togstasjonen til Ski i stedet, noe som stanset utviklingen i Ytre.

Ytre Enebakk stenges klokken 22:00 hver dag, og all trafikk inn og ut av Ytre stanses. Derfor, hvis du er på fest et sted utenfor Ytre må du finne deg en benk du kan sove på, eller et blad... Eller en Bjørn. Men bjørner er farlige, og det anbefales ikke å sovne ved en bjørn.

Vågvann ligger sentralt plassert i Ytre Enebakk. Det er lagt inn en søknad fra borgerne om å bytte navnet Vågvann til Vågdritt, med tanke på at det er 5% vann og 95% avføring. Den beryktede kjønnssykdommen AIDS stammer fra vågvann.