1846

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med 1800-tallet. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

1846.[rediger]

1846 var det året slaveri skulle ta slutt , men først skulle de norske myndigheter diskutere om den nye loven skulle gjelde for de svarte også . Det skulle den så klart ikke og ikke for hekser , treller , trollkjerringer eller pestsmittede bønder. Så ting ble stort sett som før.

  • Verden forandrer seg sakte.

Internett brøt sammen siden ingen hadde funnet det opp enda . Ideen levde bare i en manns hodde . Heldigvis brant de han på bålet. Alfred Nobel fant opp dynamitt til den Norsk-Finske borgerkrigen .

Sidefakts.[rediger]

  • Dynamitten ble kalt Rosa Helikopter . Dynamitt gir mennesker som eksploderte vinger , til gud , og i sollyset får mennesker som eksploderer et vakkert rosa kjær.

Året fortsetter.[rediger]

Amalie Spam sender sitt første kjedebrev. James K. Polk blir kjent med Amalie Spam igjennom et kjedelig brev og han får seg litt Taco av henne . Før han startet krigen mot Mexico. Smating av burgere på fjellet , fører til økt skredfare og derfor får Den avskylige snømann beskjed om og omplassere seg til varmere strøk . Fast-food blir forbud i fjellet mellom den 1 august og 1 april.