1865

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med 1800-tallet. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

1865.[rediger]

Folk var redde for ulven og holdt seg hjemme.

Suene kom ikke ned fra beite for det var et god år for rovdyr . Bøndene ble sinte og forlangte ulv-hoder på veggen , men Jesus kom ned og sa jeg skapte dem så dere skulle ha noe og spise . Slutt å klag , ett grøt istedenfor. Jesus dro til Alha for å spille vollyball og resten av året var religionsfrit. Liverpool FC vant ikke Anti Muhammed Cupen , som ble startet siden Muhammed likte sau og ikke ulv .Liverpool FC måtte dele pokalen med Chelsea FC. Noe som de mente var Pelé sin skyld .

  • Endelig var Hølonda stor nok til å bli en kommune og klare seg selv. Den store dagen ble feiret med BØskiver og mangel på Surstoff , siden det nå var så mange mennesker som bodde på Hølonda. Dette likte ikke eneboerne som flyttet fra Hølonda noen dager etterpå , og Hølonda gikk inn i det nye året med mindre innbyggere en noen gang før.