1866

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med 1800-tallet. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside
1866 var det siste året det var lov og jakte på Bomsau baller. Her er et stolt jaktlag som viser fram årets baller. Bomsau er nå fredet over hele verden.

1866.[rediger]

1866 var et skuddår. Var du indianer kunne du like gjerne vært en blink. Overalt kjøt de på deg og ingen viste hvorfor , heldigvis tok det slutt , men det var fordi indianerene forsvant . Ingen vist hvor.

  • Jesus kom ned fra himmelen og sa her er de i hvertfall ikke . Bærplukkere og piperøykere liker jeg ikke , sa han og forsvant.

Henrik Ibsen måte gjemme seg for Inkvisisjonen da de hadde fått nys på at han hadde gått til prostituerte sammen med Edvard Munch. Johan Sebastian Welhaven gav utt boken Spaghetti Er For Pyser signert special edition og ble senere forsøkt drep over en gryte pasta av disipler fra Church of the flying spaghetti monster. Otto von Bismarck lovte og aldri invadere Gjøvik , så lenge det ikke er noen indianere der . Jonas Lie gav han ut boken Skyt ikke postmannen for han kommer med trygden fra nav.