1972

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

1972.[rediger]

Startet med et smal på den literære fronten da Kari Behn slo sin bror Ari Behn på topp ti listen over de mest leste bøker på en hvilken som helst tirsdag. Det gikk mot varmere tider da Lillestrøm fortalte at de hadde kjøpt skybert som ny keeper for dette årets fotballsesong.

  • Da småfuglene kom tilbake til trærne gikk Kirkenes Verdensråd ut med en pressemelding om at Mensen var forbudt , og at ingen som hadde det skulle få gifte seg i den norske kirke.
Gravy Blue kommer til Andøy og viser hvordan skikkelige folk fester.

Det blir for det meste , homo-brylluper i den norske kirke igjennom sommeren , men Triana Iglesias kommer med et trenings tips på høsten , og meddeler i sin nye trenings-video , at vist du bruker Pakketape og 1 Pensel , mens du står på hode så Tyngdekraften ikke virker kan du stoppe mensen. Dette er godt nok for Kirkenes Verdensråd som tilgir bløderne , og i november er det ny rekord i salg av Penseler. Tore På Sporet får hele Norge til og gråte når han finner ut at David Gilmour egentlig er far til Arne-Bjarne Bjartesen.

  • Og når nissens Ford Granada kolliderer oppe i skyene med Jesus nyoppussete Ford Taunus . Å vrakdeler regner over landet ringer julebjellene inn over landet.

De siste pakkene fra nisen blir ikke levert før neste år og nyttårsaften blir Surrealismen nye Riksdagen. Da Al Gore innrømmer at han hater naturen og han har tømt støvsuger posen sin i skogen i mange år. Thets all folk og det nye året kan starte.