30

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

30.[rediger]

Et sjeldent bilde av Jesus 30 års dag. På bilde ser vi en gjeng med fariseere som de traff på veien og som ble med på festen.

År 30 var et spendende år for Jesus og han kunne ligge sag og hammer på hyllen for og dra på en fantastisk guttetur med bestisene sine. Ingen viste at det skulle gå så gale som det gjorde da de hai faivet hverandre langs Genesaretsjøen , men det var først 3 år senere. Nå , i år 30 var alt greit , de tjente bra på vask and klipp bisnisen som de hadde i elvekanten langs vei. Bortsett fra Jesus og sandalgjengen skjedde det litt annet også.

  • Norge ble funnet av en svenske som gikk seg vill , der det før bare var grynte og snøffslyder , måtte de nå finne opp Nynorsk . For og kunne bedre forstå hva som var lovlig og ikke lovlig å ta med seg over grensen.

Frittgående burhøns blir spionert på av Dog Intelligence Agency og en ny masse utslettelse av alt liv blir avverget i siste sekund. Bjørk blir for føreste gang skapt av en Svaksynskhet gran som får OrgasmeSnørr over en gruppe med Leddormer. De klarer ikke og bevege seg av flekken og blir til den første Bjørken. På slutten av året kommer Mannen med ljåen og hugger bjørken ned , og ingen ser en igjen før i 1943.

  • På slutten av året blir det jul , men ingen feirer den , bortsett fra Jesus . Langs Genesaretsjøen kan det høres rop fra en lykkelig mann som får kake av sine kompiser og en klem fra sin stemoren på bursdagen sin.