70

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
70 liker ikke dette og mener det er undertrykkende og bli brukt på denne måten.

70.[rediger]

70 var fra tidlig av et tall for overtro og skrekk. Og brukte du det i et ubetenksom øyeblikk kunne du være sikker på og bli brent på bålet den påfølgende dag. Var du mann kunne du gjøre som du ville.

  • 70 er også det vanlige antallet smaleier eller pulingser du har med et annet menneske før du går lei . Du har prøvd alle de 69 stilingen i kama sutra og med nr 70 oppdager du at dette har jeg gjort før og begynner å kjede deg. Det er fra dette øyeblikket og fram til din dødsdag at du elsker med din elskede , og ikke lengre puller som pudler bak en pub.

70 har ikke noe med pi og gjøre og vil heller ikke være med på å finne slutten på det tallet. 70 kan ikke førstehjelp og vil heller aldri be deg eller noen andre om å ligge seg i stabilt sideleie. 70 kan deles og da blir det mindre og tilslutt forsvinner det hvor vet ingen. Darth Vader vart kunde nummer 70 på Europris en ettermiddag . Han kjøpte Apple vann med bobler , uten kalorier for det er viktig og se bra ut. Når du er den ondeste i alt som finnes.