80-tallsmusikk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Slik så vanligvis 80-tallsartister ut...

80-tallsmusikk (heretter kalt robopop) var i en klasse for seg selv. Hovedsaklig besto den av synther, trommemaskiner, motorsager, kjøkkenmaskiner og roboter (flere faktorer kommer senere i artikkelen). Den ble som regel komponert og fremført av et folkeslag kalt Hockeyrobotene (veldig dårlig navn). Hockeyrobotene var kjent for å bruke en blanding av cola og bakepulver som hårvoks, og for å ha stor appetitt for hawaii-pizza.

Opprinnelse[rediger]

Bill Gates, Steve Jobs og Johan Sebastian Bach regnes for å være 80-talls-musikkens gudfedre. Gates og Jobs sto for det elektroniske mens Bach sto for det musikalske. Dette tilsvarte en fordeling på 5543:1. Dette skjedde rundt 15 år F.Kr., men det var ikke før rundt 1980 at musikken ble populær.

...men de kunne også se sånn ut

Mørketiden[rediger]

80-tallet (stammer fra latin: Hår) var robopopens storhetstid. Den ble stort sett fremført av menn med rart hår ofte ikledd dameklær. De gikk som regel rundt på scenen i en WW-stil (wanker-walk) i trange klær, mens vi latet som de kunne synge til play-back.

Viktige elementer i robopopen[rediger]

Robopopen tre viktigste elementer er trommemaskinen, synthen og den homofile legningen. Disse tre til sammen skaper en såkalt homomaskimalum som på norsk kan oversettes til "så gay det kan få blitt".




Kjennetegn ved robopopen[rediger]

  • Oppsiktsvekkende
  • Klang, masse klang
  • Finner ikke ord

Kjente robopop-artister[rediger]