96%

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

96% er et drikke som oppsto rundt omlag 400 år etter tidenes litt ut på dagen. Oppdagelsen av drikken oppsto ved at en bonde, kalt Smygfjert Tuntre, fra Skrukkpungdalen i indre Måsabjønn ved et uhell snubla i dørstokken og slo kneskåla i hode på tre kattunger som var født et par dager for tidlig. Drikken består av 4% luft, og 96% prosent alkohol, og en liten dærsj med snabelstoff.

Bruk[rediger]

96% skal drikkes i store mengder, da små mengder kan føre til usjarmerende dansing, altfor høyt testosteronnivå og dårlige svigemødre. 96%-briller, broren til øl-brillene, gjør at man mister totalt herredømme over dømmesansen. Dette kan føre til heftige forspill og roligdans med noen som ser ut som noe katta har dratt med seg hjem. Noe som heller ikke kan være så usannsynlig om du har fått i deg rikelig mengder.


Utbredelse[rediger]

Drikken er mest utbredt i perifere strøk, og der serveres den helst kald i en glovarm kopp med lunken kaffe. Aldersgrensen på drikken blir mindre og mindre jo lengre ut på landet man kommer. Den dønn seriøse dansk/greske forskeren Alkis von Pjolter, og hans festmøy Sølvi Normalbakke gjorde store øyne da de fant noen stammer lengst øst i Hedmark, nærmere bestemt Løten, der guttebarna fikk 96% inn med morsmelken. Jentebarna fikk det inn med farsmelken.

Dagen derpå kan man spytte på bakken å se at spytteklysa dirrer av nerver. Dette er en artighet bygdegutta bruker for å imponere jentene. Den største klysa får den største jenta. Evolusjonen har fiksa dette. Dagen derpå bør man forøvrig sette sokker på katta, be en bønn, leke gjemsel, ta to brett paracet å vente på døden, angre som en harrabikkje, høre på dollie deluxe(å vente på døden), grave ned det du har dratt med deg hjem fra nachspiel, sjekke om dyra på gården fortsatt drektige.

Det er vanlig å si: "sjå i taket" når man heller nedpå denne drikken. og deretter være hyggelig å takke for seg.


"hvis dette er livet, så frykt ei døden"- et ofte brukt sitat dagen derpå