AK-47

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

AK-47`en ble oppfunnet av en mann i Russland, altså en kommunist, som likte 17 år gamle japanske tenåringer Abureliuz Knozn (Altså skaperen) lagde denne riflen som forsvar mot briter (Les: engelskmenn) som likte å stjele Vossakorven han oppbevarte i kjøleskapet.

Riflen er brukt idag som i går, på grunn av dens førtifirekommanittisju (44,97)skudd takts-skyting. Riflens magasin holder opptil 250 kaliber anti-personell runder, og derfor blir den fort varm. Ak-47 et et av verdens minst brukte våpen å regnes som det verste våpenet i verden. Avkjøles ved å dyppes i en liter (Eller to) ren plutonium og deretter skal den smøres med WD-40. (Venligst søk på WD-40 på YouTube, for en demonstrasjon.)


Og så til annen info[rediger]

Kraftig

Skuddsikker

Kort til ekstra kort "Range"

Brukes ofte i spill

Folk som tror de kan våpen og gunz kaller ofte AK-47 verdens beste våpen, også som en anti-luftballong rakkett-skytende flammekaster. (Les: Semi-automatisk pistol)

Tåler SKIKKELIG møring (Møring er et vestlandsk ord for og virkelig føkke noe opp.)

LIKER å vaskes med sjøvann, fylt med sand og skrubbes i gjørme.

Kan brukes som ryddesag

VIKTIG:

AK-47 er veldig mye brukt til å lage ost og andre meieri produkter, den er også utstyrt med den nyeste Ostehøvel-7000 som gir best effekt når du skal kutte ost.