AMO

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Astro nomer mot ord-delings feil ble startet i 1969 rett etter måne landingen, hvor astronomene, og de mindre intelligente astronautene var spesielt høyt ansett. De startet en facebook kampanje for angivelig å bevise at ananas ikke biter selv om det er i juice.

  • Ananas har som forskningen viser vært en av de mest ut bredte årsakene til frukt bitt i vest- og nord Europa. Favoritt fer ieland for med-lemmene er det Astohungariskekeiserriket, for der spiser man sakke-torte.

Geirarneandersen alias terjefredvik[rediger]

Grunnleggeren av AMO var selv ikke bitt av hermetisk frukt, men derimot en dedikert mot stander av mellomrom i tekstlige frem stillinger. Gjennom AMO oppnådde han å senke antall mellom rom eller "space" i både aviser og bøker. "Space" som mellom roms tasten kalles på engelsk var også utgangs punktet for navnet Astro nomer mot... (Space=Verdensrommet).

  • MacGyver er også en ivrig astro nom mot ordelings feil, i 2003 fikk han Nobels fredspris for arbeidet sitt mot ord delingsfeil.
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!