Abbath

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Abbath.jpg

Abbath Olve Guddleif Fjottline Hildebjørg Arnstein Grutle Daffeldurr Doom Occulta Franz Sveinar von Znubbedaff Eikemo, best kjent som bare Abbath, er en norsk svartmetall-musiker og verdenskjent pirat.

Abbath ble født i år 666 etter Kristus på et fjell oppi Os utenfor Bjørgvin. Han vokste opp under det største furutreet i Hordaland før han la ut på ekspedisjon med rottweilerne sine, Demonaz og Horgh. De ble forfulgt av nabokjerringa sin dvergpuddel, Apollyon, og til slutt ga han etter og lot den bli med, men på en betingelse. Apollyon fikk aldri vise seg i nærheten av Abbath og de brutale rottweilerne hans. Da Abbath var 212 år gammel fant han ut at ting kan brenne, og det var slik han oppfant ilden. Hans første flamme, Finn-Åge, døde dessverre etter en stygg brannulykke etter at Abbath og fire kompiser prøvde å sette fyr på havet.

Historie[rediger]

Hjemme i sitt kongedømme ble Abbath utsatt for grov vold hos sin far, Jan-Sylfest. Hvis ikke Abbath drakk opp melken sin før fotballtreningen fikk han heller ikke se kveldens Pokemon-episode. Takket være denne brutale mishandlingen bestemte Abbath seg for å forlate barndomstreet, reise jorden rundt og bli en verdensberømt pirat. Med øyelapp og hele pakka. Selv om han til stadighet var ute på tokt klarte han å få med seg en og annen pokemon-episode når han gikk i land. En dag da Abbath hadde fylt 473 år, så han en episode med Charizard i hovedrollen. Han prøvde å etterligne Charizards brøl, og det var slik han fant ut at han hadde et talent for den unike sangteknikken growling. Han presterte å growle så høyt at han påkalte Sabeltann selv. Det var da han fikk åpenbaringen: Charizard var ikke ekte! Men det var ansiktsmalingen til Kaptein Sabeltann og den ville han kopiere.


I år 86 ble Abbath far til en nystekt biff med navn Sivert. Han og Sivert pleide å lage snømenn og fange flodhester i vannet sammen, helt til Sivert en dag kom med sjokkbeskjeden: "Jeg er gravid!" Abbath som ikke var klar for å bli bestefar, så ingen annen utvei. Han flyttet til Namsos umiddelbart hvor han ble godt mottatt av både Erna Solberg og Teletubbiene.

Selv om Abbath konverterte til Jehovas vitner i år 927 og gravde seg ned i hagen til Petter Stordalen med en pose chips og ukens "Se og Hør" for aldri å bli sett igjen, vil menneskeheten alltid huske han for hans geniale oppfinnelser. Han har blant annet funnet opp brunosten, sjiraffen, firehjulstrekk, den tuppen på skolissen som ingen vet hva heter, halsbetennelse, ullteppe, fargen grå, Buddhismen, trutmunn og viskelæret.

I dag[rediger]

Hvor Abbath befinner seg i dag er det ingen som vet. Men Jahn Teigen har en viss anelse. Problemet er at ingen gidder å spørre han. Så inntil den dagen hvor noen gidder å spørre, vil vi mest sannsynligvis ikke se noe til Abbath igjen. Bortsett fra den ene gangen i uken han stikker bort på Kiwi for å handle engangshansker og myggspray.