Administrator

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Her på Ikkepedia kjører vi Windows XP – Professional Edition!

Administratorer er brukere på nettsteder med overordnet status i forhold til alle andre brukere på nettstedet. De har rød blyant i brystlommen. Administratorer tror at de er bedre enn andre, de liker å bruke meget voksne ord som egentlig de små podene ikke forstår. De liker også meget godt å vise ovenfor en stakkar vanlig bruker at de er totalt overlegen og at en ikke har noen rettigheter i det hele tatt om han/hun er uenig med deg. Dette har imidlertid utallige ganger vist seg å være nødvendig. Det som er litt interessant er at i den lille verden vi har utenfor soveromsdøra hjemme hos vår kjære mamma er ofte ikke podene så flinke som de tror lenger. Dette er grunnen til all opprensking de såkalte nerdene (som ofte er administrator) må utføre på de fleste nettsteder.

Heldigvis har ikke Ikkepedia.org problemer. Her er det bare dyktige administratorer og små søte poder som skriver morsomme historier og artikler hver eneste dag.

Alle poder som vil oppnå noe hos en eller annen administrator bør belage seg på sponsing. Sponsing er et noe mindre belastet ord enn korrupsjon. Den som sender kamferdrops til en administrator vil garantert få godkjent de neste tre artiklene de produserer. Direkte sjikane av nabosønnen vil gå glatt gjennom. Det er noe å tenke på framover.

Etymologi[rediger]

Begrepet administrator stammer fra engelsk slang og betyr «for det meste»:

  • ad: reklame, siden administratorer er noen billige tøser som gjør hva som helst for å cashe inn penger til å beholde sin redbull-livsstil
  • mini: betyr gal, fra det kenyanske ordet ini-mini-mani-mo, ofte mistolket som en amerikansk tulleregle om morbid og syk tå-fanging
  • strator: kommer fra en omskrivning av stratos etter et million-søksmål gjort av Nidar på grunn av dårlig salg etter at administratorene kom. Enkelte rykter sier at det kan ha noe med at ingen egentlig liker nidar, men deres mening er at administratorer er årsaken til det dårlige salget og ber om at de skal skytes.

Levemåte[rediger]

Alle administratorer er onde sosiopater som elsker å slette en artikkel som personen har jobbet veldig hardt med, og må derfor regnes som de eneste overlevende av rasen neandertaler.

En administrator er som regel asosial, og tåler rett og slett ikke noen andre enn mennesker/romvesener etc. som bryr seg om verdensherredømme, og hvordan å oppnå dette.

Senere forskning [Trenger ikke referanser; ellers takk!] viser at administratorer har en spesiell forkjærlighet for «girls gone wild»-videoer og Nesquik.