Adult Channel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Adult channel.jpg

Adult Channel er en TV kanal som er spesielt dedikert til unger fra 3 til 15 år. Her sender de filmer og programmer som får ungene og ungdommen til å bli rolige og la foreldrene være i fred. Adult Channel hevder at de sender barnevenlige programmer og filmer som forbreder ungene og ungdommen til framtiden. Adult Channel hadde tenk å bytte navn til Children Channel for å få opp seertallet, men fikk ikke lov på grunn av at det allerede hadde blitt tatt i bruk av en annen TV kanal som fikk tanken først. Dette medførte copyright problemer for Adult Channel.

Childrens television.jpg


I Norge[rediger]

I Norge sendes Adult Channel bare på satellitt og dessverre ikke på RiksTv. RiksTv jobber så klart med dette for å få nye og mere fornøyde kunder. Adult Chanel er helt gratis for alle i verden untatt her i Norge. Her i Norge er staten veldig gjerrig. På grunn av dette må staten få betaling fra de uskyldige norske statsborgere.

Betalingskostnader[rediger]

Vis du er så heldig å bo i utlandet får du denne kanalen gratis. I Norge må du betale 100Kr/måned til staten for å se Adult Channel. Staten sier at pengene går til pensjonene i framtiden og at kostnadene kommer på grunn av norske tollavgifter.

Produsent[rediger]

Produsenten av Adult Channel er Hollywood. Adult Chanel er en egen kanal innen for Hollywoods

Looneytunesgold.jpg

filmbransje og er kjent for å bruke kjente figurer som looneytunes figurene og andre kjente tegneserie figurer som Pamela Anderson og Britney Spears.