Afghanistan

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Talibanistan
Der nede
Afghanistan har ikke flagg AK47.jpg
(våpenskjold)
Map.jpg
Hovedsteder Sellebakkistan
Største byer Ghana
Innbyggertall 10000000 innbyggere + Ali Baba + 40 Røvere + Saddam Hussein, men bare på deltid + gandhi + Ali Qaida

selvstendigår=1666 e. Kr.

Offisielle språk Uforståelig
Styreform Terroriststyre
Mullah: Osama bin Laden
Imam: chuck norris
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Israel
Uavhengig av USA
Valuta 1 tur med Hussbuss = 2 AK-47
Tidssone Tja...
Nasjonaldag Annenhver tirsdag og hver dag de for lov av mamma
Landkode AFGH eller også Jihad
Toppnivådomene taliblan.
Nasjonalsang:
«Allahu Akbar»

«Der stifteren av Hussbuss døde!»

- Historikere

« Så kom avsløringen om en angivelig julefest i Downing Street på verst tenkelige tidspunkt. Er det nå Boris må gå?»

- Der finnes sammenheng mellom dette og Afghanistan

کشور تریاک و و بچه بازی landet er styrt av diktoren Rene Parelli og etterkomeren blir Broshan arhamed mohammed gadafi og broren Sadik abdul. Afghanistan er et land som sannsyligvis ligger i Midtøsten et sted. Det har blitt styrt av Osama bin Laden siden det ble selvstendig fra Langtvekkistan i 1666 e. Kr. Afghanistan er også kjent for verdens første skolissefabrikk. Den ble imidlertid stengt da det ikke fantes sko. I Afghanistan fikk etterhvert flere og flere folk sko, men dette likte ikke Osama, som bare går med tøfler med snurr på tuppen og dusk. Han opprettet en lov som sier at alle som går med sko på et offentlig sted blir hengt naken etter føttene fra et tre i tre dager uten mat eller drikke. I Afghanistan er det også et slott (underjordisk vel å merke) som bin Laden og resten av Taliban, Frank ahammed abdul og så videre bor i. Ingen innbyggere vet om dette slottet, bortsett fra nomader og ørkenvandrere som har oppdaget dette ved en "tilfeldighet". De sier at hylene og skrikene, som minnet om når en katt blir flådd levende, kan høres på flere kilometers avstand. Det var slik nomadene og de andre oppdaget det. Noen nomader har til og med startet turistattraksjoner der, men alle turistene (inkludert nomadene) ble sprengt i filler eller spist levende av terrorister radioaktive hunder.

Afghansk gutt leker hoppestrikk med Kina, men de glemte å ringe på hos Sovjet.

Afghani er et banneord i iran. De nyere persiske orbøkene definerer afghani eller afghooni som: idiot, usivilisert, dum, sjalu, narko, terrorist, tyv,, mongol, lyvehals, spytt, drittsekk, dritunge, bæsjspiser, homse, søsterpuler, pappasuger og moraknuller og sist men ikke minst bachebaz (pedofil). afghansk folk og rase er synonym med den afghanske hunderasen, men sistnevnte er mer nobel rase enn den forrige.

Tidligere fylkesmannen i Harat i Afghanistan, Abdul Ghader Rasouli er nå bosatt i vesten. Homofilen Abdul Ghader Rasouli rømte til vesten etter å ha voldtatt 345 menn i Harat

Afghanistans historie[rediger]

Fram til ca. år 1000 var Afghanistan et stort, svart hull som tilhørte Langtvekkistan. Den dominerende folkegruppen, taliber, var lei av langtvekkistanernes brutale styre, og bestemte seg derfor for å flytte til Afghanistan. Det første de gjorde var å importere produkter som luft og bakke fra Norway Sea Food. Bakken var dessverre av heller laber kvalitet, og besto kun av ørken og fjell. Etterhvert som de økonomiske omstendighetene tillot det, ble det også importert vann, mat, olje og generell vrede mot Nord-Amerikansk ideologi. Talibenes nye leder hadde lært av sine feil og planla å importere ting de trengte fra Findus, og ikke Norway Sea Food, men hadde dessverre ikke mer igjen på budsjettet for import av essensielle landselementer. Talibenes landsforening for undertrykte aggresjonister begynte derfor å hate alt og alle av vestlig opprinnelse. Det var imidlertid til de fikk besøk av Allah, som erklerte Jihad mot Langtvekkistan. Det førte til at Langtvekkistan så seg lei av Afghanistans skøyerstreker, og kastet dem på dør. På den tiden bestemte bin Laden at landet hans skulle hete Talibanistan, men fikk etter kort tid en kraftig reaksjon fra SOS Rasisme, som krevde at landet måtte endre navn ved tvang, ettersom det var rasistisk å oppkalle noe etter en folkegruppe som totalt består av to innebyggere. SOS Rasisme fikk gjennomslag etter måneder med kraftig mas, og landet ble derav hetende "Afghanistan". På folkemunne kalles landet imidlertid "Talofokkkistan", men dette endrer seg sannsynligvis så snart de to innebyggerne holder neste landsmøte.

Finanser[rediger]

Afghanistan er en av verdens største narkotikaeksportører, og Murdoc er direktør for Narkotikaeksportdepartementet og stikker alle inntektene i egen lomme. Siden det er alle inntektene til Staten, er afghanerne luta fattige, og har ikke råd til blant annet veier. Det eneste man kan betale for varer med i afghanistan er kameler og AK-47er. Talibene er svært forståelsesfulle og aksepterer at Murdoc stikker av med alle pengene deres - de skjønner hvor viktig det er for han å drepe MacGyver - han er jo amerikaner!

Kultur og historie[rediger]

Afghanernes kultur er sterkt påvirket av religion og lover, derfor er det regnet som god folkeskikk å bruke sandaler og alltid være bevæpnet. Afghanerne er også flinke kokker, spesielt kjent for å lage kebab, og den lokale varianten "super-kebab", som inneholder store mengder heroin. Angående religion, så er talibene tolerante og fredselskende muslimer.

Noen land i Asia kaller afghanere for afghooni eller amaleh.

Filmografi[rediger]

- Alice in Afghanistan

- Hjelp, vi må på ferie til Afghanistan

- Tatt av terroristen

- Izzat

- Home Alone: Lost in Kabul

- Sex and the City

- Kassevis av filmer om 9/11

- Kabul Gump


Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.