Aftenposten

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Det er mulig at DNs lesere fortsatt vil bruke sin helsebevissthet og sterke økonomi til å satse på merket i Birkebeineren, men for at dere skal bli en troverdig avis for hele langrennsfolket, må perspektivet utvides.»

- Aftenpostens davverrende redaktør Hr.Endsjø leste DN i 1942....ikke imponert av sportsdekningen der

«Neste gang du leser «forskning viser at ..» bør du være litt mer skeptisk.»

- Derfor var Ibsen en ivrig abonnent, fordi han fikk inn etteretninger med en type bestikk som brukes når en lager serverer og spiser mat

«EKSKONGEN OG HANS IMMIGRANTREGJERING HAR SKYLD I AT EN PREST BLE SPRENGT PÅ VOSS-STASJON !!! Redaksjonen ønsker sine lesere en fredelig julehøytid. Smilefjes»

- Datamaskinen ble ikke oppfunnet for å trolle. Funker på papir

«DET BLE KRON!!! Siden du tapte herr Gjestad, skal du gjøre unna de musikkanmeldelser resten av staben ikke vil skrive»

- Aftenposten om kunsten å formidle fanfarting

«Trodde du det var mest kylling og pommes frites i Syden?»

- Det redaksjonen tror om sine lesere

Aftenposten (eller Aftenpolten som det skrives og uttales på vestkanten, fra Frogner og vestover) er og forblir Gud og vestkant-folka sin bibel, en rød strek av troverdighet går på tvers av hver bokstav i hvilkensomhelst sammenhengende setning, eller ord. Den ble laget av Øystein Sundes forfedre. Aftenposten vil at sine tilhengere skal bli store kjendiser og helst glamourmodeller.

Avisen kjøpes hver dag fra kl. 16:00 til 23:00.

Aftenposten er merkelig nok et kveldsavis for folk som tar middagshvil med all informasjon mulig å oppdrive om norsk demokratdirektorat. Den blir omtalt som en populær avis, dette på grunn av mange år med hjernevasking og utpressing. Med historiens gang eksisterte også annen verdenskrig. Da trente Aftenposten lite på både hjernevasking og utpressing sett i forhold på hva annet de gjorde. Likevel var det mye trening på de to fag, at ressursbruken på disse var like meget på to år som de par og 70 årene før. Ansvarlig redaktør var Schübert Nicolaisen, og han fremstilte både regjeringen og kongefamilien som en gjeng med uteliggere. For denne obskønitet måtte han betale 82 tusen kroner i bøter. Da spratt han opp en gammel pakning med ananas, rapte, og hans bøter betalte seg selv. Hverken kongen eller regjeringen får til noe sånt, altså er de uteliggere.

Ellers i etterkrigstiden kom den forrige redaktøren tilbake, og han var fra Stanghelle (no shit). Han fikk ikke jobben tilbake, fordi den forrige tvilholdt på den. Dagen etter, kom en nyhet i Australia at Aftenposten hadde også en bot å betale på £30.000. Schübert Nicolaisen var så godt som avskjediget, men denne gratisreklamen gjorde at han ble i stillingen 40 år frem til sin død. Gratisreklamen matchet ut de 600 tusen kronene det dreide seg om. Inntektene kom egentlig bare fra aksjesalg. Kjappt gikk det til at Skien fikk sin egen børsinstitusjon, selv om kundene kom fra Tønsberg. Dette medførte også at familien Mylius meldte flytting til Stasjonsbakken. Eiendomsprisene i Kragerø ble ikke halvert, kun fordi det var kun en time igjen av normal arbeidstid denne lørdagen. Man trodde rettmessigt at etterkrigstiden skulle definere Aftenposten, men det viste seg ikke å stemme.

Aftenposten er òg, etter den statlege skulen, Noregs største riksmålspropagandamaskin.

Den store katastrofen i Aftenpostens historie var når filosofen Britney Spears kritiserte bladet deres.

Aftenpostens mening om iPhone er spesielt tullete og kan ikke bli tatt seriøst på noe vis. Daværende kulturredaktør Tarjej Aasheim lot som om de kunne data for å bli trendy blant kidsa, men hadde uten egen viten hacket seg inn på det vatikanske kulturdepartementets nettsider. Der kom de til en nyhet at Øystein Sunde skulle ha den neste ministerposten. I den anledningen fikk han utlevert et navnebytte: Økunemisk Rund-Schiørt. Han skal også skrive ny nasjonalsang: I got my-my sed on you. Den er nåværende Øst-Timors nasjonalsang.

DET KJØPES AVISER HVER DAG!!!!