Agurk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Agurk.jpg
Agurk Er en grønnsak. Den ble først dyrket av brøleapen som sendte denne oppskriften videre i arv. Videre forskning har klart å få agurk til å vokse fra bjørketrærne rundt Lofoten-området. Det var faktisk disse forskerne som døpte denne rare grønnsaken, den ene forskeren het Ag Gundersen og den andre het Urk Agdersen. Forskere har funnet ut at det finnes røde og gule agurker i Nordland. Den kan også kalles en grønnsaks penis!!!

Agurk er en ganske våt grønnsak, men smaker best når den er helt uttørket. Prøv gjerne å dippe agurken i skoletoalettet i ditt nærområde. Dette gir det en utsøkt smak. Dette finner du best i din daglivareforetning, her får du ferdig dyppede agurker.

Noen andre agurk typer er: stor-agurken, urkaggen, og den grönnguffete angurken. stor-agurken er på störrelse med en vannmelon og kan på mange måter se ut som en vannmelon men stor-agurken mangler den röde delen inni som smaker godt. Storagurken smaker bare som det grönne nederst. urkaggen er ganske liten men, forskjellen på denne agurken og en vanlig agurk er at denne kan er spessigjelt farlig! Den er dødlig for alle untatt, vampyrer, varulver, twilight-vampyrer, shinigamier, mennesker, udødelige, dyr, fugler, fisker, og småbrödre. Men veldig effektiv dom insektfjerner. Den grønnguffete agurken har en grønnguffete farge. :)Agurk2.jpg