Aksel Hennie

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Aksel Hennie kjefter på det norske folk etter at han fikk Nobelprisen i kjefting

Aksel Hennie (født: 29 okt. 1975) er en veldig sint mann, og skuespiller. Han er kanskje mest kjent for å ha kjeftet på nazizter i den norske storfilmen Max Manus, og for å ha kjeftet sin egen far til døde i den norske filmen Uno (som han faktisk har hatt regien for helt alene, nesten uten hjelp fra sinneterapauten sin).

Tidlig liv[rediger]

Axel Hennie ble født inn i en fisefin familie på Oslo vest. Men etter at han skal ha kjeftet på foreldrene til de gikk i kloster, ble han satt på gaten. Dette gjorde at Aksel gikk inn i en tung periode av livet sitt. Bare 12 år gammel hadde han kjeftet på sin første politimann. Og før Aksel hadde fylt 18, skal han ha tilbrunget ca. 4 år i fengsel til sammen, for grov fornærmelse av offentlige tjenestemenn. Det var også under denne perioden at mange hundre norske politimenn sa opp, konverterte til Islam og flyttet til Bagdad. Den vanligste grunnen til at disse sa opp, skal ha vært: "Det er fredeligere der... Selv selvmordsbombing kan ikke sammenlignes med Aksel Hennie's munnbruk"

Karriere[rediger]

Axel Hennie har kjeftet melken svart, igjen.

Da Aksel var 22, klarte han å kjefte seg inn på Statens Teaterhøgskole. Der viste han raskt et talent innen skuespilleryrket, og bare etter et halvt år som elev på skolen, fikk han hovedrollen i en rekke teaterstykker som var spesialskrevet for ham. Noen av disse var:

"Flammejes" der handlingen går ut på at Aksel kjefter på en medskuespiller til ansiktet hans tar fyr.

"Lomman Full Av Stein" Der Aksel spiller en sint nordlending som kaster stein på turister.

"Svart Mjølk" Der Aksel kjefter på et melkeglass til melken blir svart.

Etter dette ble han oppdaget av Den Norske Filmindustri som raskt ga ham hovedrollen i en rekke filmer. Blandt annet Max Manus - eller som Aksel selv kaller den i magasinet The Times: "Det var jo Max AAAANUUUS! For Hel****! "

I 2003 fikk Aksel Nobelprisen i kjefting, og samme år fikk han Oscar for "Sinteste Mann", "Sinteste Kvinne" og "Uutholdelig type".


Utenom Skuespilleryrket[rediger]

På privat basis driver Aksel Hennie den lille bedriften "Aksel's Kjefteri!" som har det velklingende mottoet: "Men for f*** a'!" Der gir Aksel vekk sine kjeftetjenester for en rimelig penge. Han kan blandt annet gi deg disse tilbudene:

"Aksel kjefter liv i de dævve!"

"Aksel kjefter kaffen varm!"

"Aksel kjefter drittn ut a' tryne på 'ræ!"

"Aksel kjefter opp nabo'n din!"