Albinohval

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ederkoppkvinnen har utviklet naturlige kritthvite tenner for og kunne speile solen i dem og blende Albinokvalen.

Albinokvalen er eit undervannslevende beist med kritthvit farge, som lever av pingviner, måker, andre fisk, og av og til, en eskimo eller to. Ein kjøttetande skapning, som er ein nomade, den einaste igjen av sin art. Dermed er den automatisk rammet av ADHD, og pungkreft, frå eit møte med ein skapning i 1963.

Naturlige fiender.[rediger]

Den er så stor at den får sjølv blåkvalen til å blekne i sammenligning. Nokon gangar har den vært i kamp med eit beist kalt Edderkoppkvinnen Desse slagsmålane har blitt beryktede, og er blitt kalt den nye underholdningsformen i verda. Albinokvalen og Edderkoppkvinnen er like mektige, og klarer ikke å bekjempe kvarandre, grunnet at dei har overdoset på måkeurin og melis. Dette meiner forskere er ein form for styrkedrikk/middel for kvalen. Edderkoppkvinnen trenger ingen styrkedrikk.

  • Den er ofte trudd å være berre ein vanleg landsbylegende frå Grønland, men i dei siste åra har den dukka opp fleire gonger. Mange eskimoer og turister har lidd tap, grunnet ein svolten kval.
  • Andre meiner den har budd i Noreg dei siste åra, i eksil, og frykt for kvalfangere.

Har ikke sett den , tror ikke på deg.[rediger]

Eit merkeleg mysterium, kvalen har ofte befunnet seg i søkelyset for ein samla forskergruppe, som hevda at den ikkje eksisterer i det heile tatt. Til tross for at den har blitt sett fleire stader dei siste åra. Den kan endre sin form til fleire anna former. Nokon gonger har den blitt observert til å endre seg til eit menneske, ein middelaldrende mann, med dress. Det mistenkes at den kan også være ein rotte som kler seg med ein menneskeforkledning, som igjen kler seg ut som en albinokval.

  • Derfor: Trå varsomt. Kanskje er kvalen den gamle mannen som gikk forbi deg, med et intenst blikk?
  • Vær forsiktig så ikkje du blir det neste offeret for Albinokvalens jakter.
Forskerene mener og ha fått ett bilde av Albinokvalens erigerte fiske stang. Viste du at Spermkvalen er Albinokvalens sædceller som ser etter egget til Albinokval hunnen . Noen mener egget de ser etter er Månen men ingen har fått ett godt nok svar fra den siden den så ofte er full.

Om man skulle nokon gong møte på kvalen, så må man gjøre følgende:[rediger]

  • Kast iglobitene på den, til den flykter. (dette virker kun for eskimoer)
  • Forsøke å la den spise alle dine kjære og kjente, så du kan flykte.
  • Skjenke den med alkohol og glassbiter til den blir kvalm og kollapser.
  • Bare gi opp, og be om at du ikke havner i Helvete, om du ikke vil det selv, da.

Den er livsfarleg, og anbefales å holde dykk unna beistet.