Allah

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Denne siden er halv beskyttet
Du kan redigere artikkelen ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Allah med kone på en hippie-festival


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

Allahu Akbar, bedre kjent under artistnavnet Allah, er en arabisk-amerikansk skuespiller og rockestjerne. Han er faren til Muhammed, yngre bror av Gud og onkel til Jesus. Allah bannet på at han aldri skulle ende opp som broren, og konsentrerte seg om å få en utdannelse og en jobb han trives med. I 1980 ble han uteksaminert fra den prestisjefylte filmskolen Lawrence and Kristina Dodge College of Film and Media Arts i Los Angeles. Etter dette startet han å regissere filmene han alltid hadde drømt om å lage, og klarte å livnære seg på dette i flere år. Hans mest kjente film er mest sannsynlig "Fight Club", som handler om tre jenters drøm om å kjøre USA på tvers i en olabil, med null penger, og ikke mer klær enn de klarer å ha i ryggsekken. På veien treffer de på rasisme og trakassering, men også vennligsinnede mennesker som gjerne rekker ut en hjelpende hånd. I 2004 ble han arrestert for trakkasering og rasisme.

Kulturminister Anniken Huitfeldt (Ap) ber til Allah, men ikke på riktig måte. På grunn av dette dømte Islamsk råd henne til å feie halve inngangspartiet til en av Oslos mange moskeer. Hun måtte også sponse nestlederen med 83 dagers forbruk av turnipsmos og vellagra ost.

Allah har ikke bare regissert filmer i sin karriere, men har også skrevet og regissert rundt 5 000 episoder av ungdomsserien Mighty Morphin' Power Rangers, og har vært produsent for serien "The Days of Our Lives", kjent som "Jeg spiste ikke kjøleskapet" i Norge.

I løpet av årene som verdenskjent regissør skal Allah visstnok ha ligget med over 1 000 kvinner og et par menn. Blant dem finner vi kjente personer som Monica Levinsky, Marilyn Monroe, Cher og Green Gay-vokalist Billie Joe Armstrong.

Allah har siden han var 12 år gammel røyket sigaretter, og på grunn av dette er han i dag hyret av tobakksindustrien for å drive lobbyvirksomhet på Capitol Hill i Washington. Han har hittil lykkes stort i dette, blant annet ved å hjelpe til å få vedtatt en lov som forbyr noen å drive et utested uten tilgjengelige askebeger og fyrstikker.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!