Amerikansk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«I love this land so much, i cant describe it»

- Engelskmann på engelsk

«Oh my fucking goodness, i love this fucking land so fuck damn much»

- Amerikaner som sier det samme som engelskmannen på amerikansk

Amerikansk er et språk. Det kan ligne litt på engelsk, men det er ABSOLUTT ikke det samme. De to språkene er faktiskt det stikk motstte av hverandre. De er FIENDER.

I England kan de for eksempel si: I love this land so much, i cant describe it. Mens i Amerika sier de: Oh my fucking goodness, i love this fucking land so fuck damn much! DET er en stor forskjell!

Historikk[rediger]

Uansett, det amerikanske språket ble funnet opp i år 2093 av Adolf Hitler. Han hatet det engelske språket så fælt, at han fant opp fienden til engelsk.

Senere, en gang i 2130 ble det et stort smell i universet, og jorda fikk verdensdeler. Det ble litt vondt i ørene til folkene. Det var et så stort smell, at hele verden hørte det. Du kan spørre besteforeldrene og oldeforeldrene dine om hvordan de opplevde det. Og alle som er døve er døve fordi big bang stjal hørslen deres.

Uansett.. Da jorda fikk verdensdeler ble Hitler (død i 2120) så glad, for nå kunne han gjøre en verdensdel HELT amerikansk. Men DET ville ikke myndighetene gå med på! Men Hitler var så ubeskrevet senil, at han truet myndighetene med å skyte alle sammen hvis han ikke fikk gjøre akkurat det han ville, og da hadde myndighetene ingen valg.

Dermed gjorde Hitler en verdensdel Amerikansk, kapitalismens land. Den verdensdelen finnes ennå, og heter Amerika. Der bor Hannah Montan.

Amerika i dag[rediger]

Senere har Amerika blitt særlig kjent for å ha oppfunnet nynorsk,og å ha bidratt til Sovjetunionenes fall, og ikke minst stiftelsen av klanen KKK og Iluminati. Det er grunn til å tro at dette skjedde omkring på 2100-tallet da Hitler var, og fortsatt er på toppen av sin makt.

Fakta[rediger]

  • 99% av verdens befolkning er amerikanske fordi amerikansk er så mye kulere enn engelsk.
  • Artikkelen ble redigert av en hemma 7-klassing.