Amfi Finnsnes

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Amfi Finnsnes (f. 20. oktober 2005) er valgt på livstid til ordfører i byen Finnsnes. Allerede før sin fødsel var hun en markant skikkelse i bybildet. Hun er godt likt, både av senjaværinger og av byens egne innbyggere. Hun har et forførende ytre og er kjent for sin eminente forretningssans.

Politisk karriere[rediger]

Allerede før julehandelen hadde lagt seg i 2005 ble det klart at folket ønsket Amfi Finnsnes som sin nye ordfører. Etter tiltredelsen har hun absolutt levd opp til forventningene og hun øker omsetningen for hvert år. Likevel har hennes rivalinne Refa Brygge fått flere tilhengere den siste tiden. I 2007 bestemte Næringsrådet seg derfor å påskjønne henne med et gigantisk ordførerkjede, for å markere sin støtte til henne.

Privatliv[rediger]

Til daglig opptrer Amfi Finnsnes som et kjøpesenter, og trives med det. Noen har imidlertid uttrykt bekymring over at hun ikke har noen mann i livet. Dette til tross for at hun både har vært Bond-pike, opptrådt i en episode av MacGyver og vært gjest hos David Letterman. Hun skal visstnok ha hatt flere beilere, men er blitt kjent som en kresen og kostbar dame (noe man ikke skulle tro om en dame som hundrevis av fremmede går inn og ut av daglig...). Byprest John Daniel Solhaug har sagt at han er mer enn villig til å vie henne, dersom den rette skulle dukke opp.