Among Us

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Dette er en figur fra spillet

«Jeg er mistenkelig på Rød»

- Blå om Rød

«Dette spillet var ordentlig mistenkelig!»

- Platon om Among us

«Kan ikke få nok av all drepingen!»

- Psykisk syk person om Among us

Among Us, Norsk: Blandt oss, ofte kalt amogus, (amogos) er et partyspill som dreier seg om dreping. Et mannskap av astronauter settes ut i rommet på leting etter svar på hva som skjer etter døden. Kort etter finner de ut at det er en mistenkelig bedrager om bord på romskipet, og de ender opp med å utslette hverandre én etter én i et forsøk på å prøve å bli kvitt bedrageren. Spillet kan spilles på mobiltelefon, datamaskin, gameboy og brødrister. Som du allerede vet, må du og mannskapet ditt avdekke et mysterium større og mer flokete enn: "Hva sier reven", nemlig hvem denne mistenkelige bedrageren er. Ifølge Gresk Mystiskologi er bedrageren mistenkelig. Jeg kan si meg enig i det, bedrageren er skikkelig mistenkelig. Mistenkelige bedrager.


Historie

Hvis Among Us hadde vært på ekte hadde det sett omtrent slik ut som på bildet

Among us ble laget av en passiv amerikaner i år 2016. Året 2016 ble av NRK beskrevet som et «annus horribilis» og i løpet av året ble Among Us fordømt av hele 193 land, samtidig som det ble forbudt i Kina. Likevel tok det ikke lang tid før spillet ble særdeles populært blant psykisk syke mennesker. På tross av mye hat og mange drapsforsøk, tjente skaperen av Among Us grov inntekt på spillet. Amerikaneren ga alle pengene sine til veldedigheter. Han donerte blant annet mye av pengene sine Bill Gates, verdens fattigste mann. Lenge før spillet kom ut i 2016, da amerikaneren var i sine tidlige 30's, startet amerikaneren først på et kodekurs så han kunne lære seg å lage spill for å skaffe seg en såkalt "inntekt". På mannens 40 års-dag havnet han i et slagsmål på en bar med selveste Jake Paul. «La en sulten karpatisk langhåret hunnulv suge p*kken din» sa Jake. Dette inspirerte av en eller annen grunn amerikaneren til å lage et spill om en gjeng med astronauter, som skal finne ut av en bedrager.


Kort etter Among us gikk viralt ble spillerne så inspirert, at de startet opp diverse grupper og dro på turer gjennom byer mens de drepte en hel haug med mennesker. «Han oppførte seg alt for mistenkelig i den natteravn-vesten» skrek ett av de syke barna fra en av klanene etter han nettop hadde spikret fast kroppen til mannen i bakken og kjørt en drill inn i begge niplene hans. Kort etter all denne galskapen startet Napoleon, en kort mann som hadde noe med Frankrike å gjøre, Napoleonskrigene fordi noen drepte han i Among Us. Som du sikkert har skjønt for lenge siden, var Among Us kun en nøkkel til konflikter, sjalusi, krangler og forviklinger.