Anus

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg hadde engang et Anus som kom fra Venus. Det var venn med både Uranus, Øresus og Tinitus.»

- Jonas Lie om Anus

«Min beste venn er ikke en dritt, men visst pokker lukter han dritt!»

- MacGyver om Anus

«Anus forårsåker 32% av Norges CO2-utslipp. Det er selvfølgelig helt akseptabelt.»

- Jens Stoltenberg om Anus

Anus er også kjent som tvillingbroren til Venus som for øvrig bor på den andre siden av "Skrukkesletten". Anus er er både en planet like utenfor vårt stjernesystem, paralelt med MacGyvers univers, en brun dverg (en stjerne som sakte men sikkert slukker før den eksploderer til å bli en rød kjempe/supernova) og et sort hull. Anus er noe abstrakt man ikke kan beskrive med annet enn adjektiv, mataforer og ost.

Anus og Venus på nye eventyr med Jesus og Macgyver

Anus' historikk[rediger]

Satan og Michael Jackson var de to første til å erkjenne sitt bekjentskap med Anus. Anus' fremtreden i universet som Satan og Michael Jacksons venner gjorde at mange raskt ble interesserte i dette ukjente, brune. Blandt annet Lars Monsen, Knut Hamsun og MacGyver prøvde å holde en fest med Anus, ca 19 år f.kr, men det hele ble avbrutt da Hufsa kom og ville smake på Knut Hamsuns "ostekake". Anus forlot festen og dro til Michael Jackson for å ha Emoputekrig mens de utga seg for å være fjortispuddingernettby. Anus er også kjent for å ha sett døden i hvitøyet opptil flere ganger og sluppet unna med det sammen med Jesus og MacGyver. Sammen dro de på ekspedisjon ledet av Lars Monsen og en brunbjørn ved navn Chuck Norris på jakt etter "Den hellige anal". De fant den i en hule like utenfor Jerusalem sammen med en hamburger, en skive ost og de tre musketèrer.

Bruksområder[rediger]

Anusen til ærna. brukes flittig av lommemannen a.k.a Satan, Chuck Norris, Elton John og Michael Jackson. Det disse har til felles er at de alle er puddinger og ingen av dem liker lukten av oksygen. For øvrig er Anus mye brukt av folk flest i lapskaus, pølsegryte, snus, kaffe og USA da det kan bidra til en litt mer luftig aroma samt et forvirrende sanseinntrykk på værgudene og Jesus, hvis de skulle finne på å stikke innom for en kopp kaffe.

Særpreg[rediger]

Anus er ofte sett med mye skjegg, ganske likt Lars Monsen og Lars Sponheim og Muhammed. Anus lider også av hyppige pustevansker, dårlig ånde, dårlig syn, rektal kløe og utbrudd av vorter og åreknuter (også kjent som hemoroider. Den beste måten å bli kvitt Anus på, hvis den er altfor påtrengende, er å smøre den inn med botox eller hemoroidekrem. Den vil også forsvinne fort hvis du ber den på middag der du serverer Cæsarsalat.


Produksjon[rediger]

Anus på jordet

Anus en vakker sommerdag, helt på jordet

Kjente Sitater[rediger]

  • "Je skal no blæsut i bæljen."
  • "Phhhhhrrrrtt!"
  • "Jeg er fan av naturen. Du kan lukte min glede på samtlige jorder i Norge på våren der jeg ligger spredd utover]] det ganske land"
  • "MacGyver er en dritt, men han lukter roser!"