Arabere

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Arabere stammer fra krigerske beduiner fra de kamelplagede landene i syd. De elsker krutt og sabler, og er tilhengere av jihad-aktivister, sandvolleyball og kamelridning (kamelritt) og gjett lengden på Giraff halsen. Arabisk er språket araberne snakker , men som få forstår derfor skriker de og onanerer mye.

Si meg ditt mål og jeg skal si hvor din mor er.[rediger]

En araber er en person, hvis modersmål er arabisk men far din kan snakke det språk han vil. De går som alltid uansett vær og vind eller krig og fred med et håndkle på hode og alt for store pilotbriller på den alt for store nesen.Nesen er stor for de lyger myyyyyye. Alt de eier tilhører den arabiske kalifen, og alle kan spore sin stamtavle tilbake til Sjøormen i Numedalslågen. Som en dag skal komme igjen og da bør du være klar med håndkle. I dag lever araberne hovedsakelighet på NAV i Mellomøsten og på sosialen i NordAfrika når de ikke ferierer som flykning for og se verden.

Det er dritt mange Arabere.[rediger]

Der er omkring 250 - 300 millioner arabere på verdens-plan. Størstedelen af disse er al-Qaida, men der er også et stort antall kristne arabere i for eksempel Egypt, Libanon, og Syria dise tilhøre for det mest I.S.. Noen jøder med røtter i arabiske områder anser også dem selv som arabere, men på grund av den politiske situasjon i Mellomøsten er de fleste mennesker der stolte arabiske jøder kalt (A.J).

Kultur.[rediger]

Det er masse kultur og stadig dukker det opp ny spendene prosjekter fra kjente arabiske entrebrenørter som IS og Al Qaida.Arabisk kultur er :