Area 51

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg trodde aldri at dette skulle komme ut i media. Dette er en svart dag for teletubbies!»

- George W. Bush om AREA 51

«Dette stedet er ikke for mennesker! Vi skulle latt romvesnene fra Predator-filmen være i fred på dette stedet!»

- Arnold Schwartzneger om AREA 51

Area 51 begynte som et prosjekt i naturfag. Det var mønstereleven MacGyver som fikk i oppgave å lage en vulkan av bakepulver og vann. Istedet tok han en kokosnøtt, fire tyggiser og en halvliter hjemmebrent, og laget en diger flyplass, midt ute i ørkenen.

Dette var hans naturfags-prosjekt, som han skulle vise frem for klassen. De fikk omvisning i bussen som MacGyver laget med to drita fulle katter, et egg og fire liter majones. Senere fikk luftforsvaret og Counter Intelligence Agency interesse for flyplassen, og de fant fort ut at her hadde de sjansen til å skaffe seg en kul flyplass ute i ørkenen, som hadde innlagt vann og strøm, som MacGyver laget ved hjelp av fire sugerør og en eske fyrstikker.

Nåtidens bruk[rediger]

Det er nå 18 år siden MacGyver laget Area 51. Nå bruker de stedet til å sminke og jule opp sjimpanser, samt teste ut nye fly som de har testet ut flere ganger før. Etter at MacGyver fant ut hva de brukte sjimpansene til, meldte han seg inn i VSF (Verdens Sjimpans Forbund) og klarte ved hjelp av en plate kokesjokolade og en spiker å befri de stakkars sjimpansene. Han stakk av i et fly, som han foresten lagde av 2 steiner og et strå fra buksa hans, men som etterhvert ble skutt ned. MacGyver klarte likevel å overleve fallet, ettersom han faktisk hadde en binders og en lighter i lommen. sjimpansene er nå døde så stedet area 51 er nå blitt rivet ned og metallet er blitt brukt til og lage et Pokémon tog med masse pickachuer og Pringles

Mytene rundt Area 51[rediger]

I dag svirrer det rundt mange myter om dette stedet. Mange av dem sier at MacGyver bygget en atomrakett 50 meter under bakken, ved å bruke mentos og cola light. De fleste ryktene sier at man driver forsøk med romvesner, noe presidenten George W. Bush avviser. "Vi bruker dette stedet til å utvikle nye typer tyggis!" sier presidenten. En lite annerkjent forsker mener å ha sett MacGyver drite oppi en kopp midt på rullebanen å kaste det på et fly. naturlig nok gjorde det ingen skade så denne hendelsen fikk aldri så mye oppmerksomhet. 100 meter under bakken er det også en topphemmelig kiosk som selger nye tyggistyper.