Arne Hjeltnes

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Jeg tar sjarlottløk, Arne! Fuck you!»

- Arne Brimi

Hjeltnes er en kløpper i familiespillet Hatt over hatt.
Sammen med de andre guttene på tur greide Arne-gutten å dra noen damer på Mallorca.
Korleis har da seg at eit lite land, langt nord i Europa, blei so mektig på sjøen? Arne Hjeltnes vet, og er, svaret!

Arne Hjeltnes ble født i 1989 i en bygd-hvis-navn-ikke-nevnes (Toten). Han ble født inn i en bondefamilie, og det var ventet av ham at også han skulle bli en bondeknøl. Arne Hjeltnes derimot ble heller interessert i å gå på tur, og det endte til slutt med at han vervet seg i militæret. Etter flere år med blodslit, flere brukne ben og noen løse tenner, fikk Hjeltnes nok av det harde livet i kongens klær. Han meldte seg derfor inn i Norsk turistforening, avdeling "Gutta på Tur".

Gutta på Tur[rediger]

I Gutta på Tur møtte han på:

  • Bjørn Dæhlie
  • Vegard Ulvang
  • Arne Brimi
  • Cowboy Laila

Denne avdelingen ble etter hvert veldig spesiell, spesielt fordi de elsket å gå nakne over viddene. Det ble dermed en TV-serie som ble sendt på TV2. Serien ble lagt ned på grunn av rykter om at Hjeltnes gjentatte ganger skal ha kalt Brimi for en dildo, og bedt de andre om å beføle kjønnsorganene hans.

Hjeltnes er i slekt med Lars Monsen. Lars Monsen er kusinen til Hjeltnes, og sammen er de som "Tuppen og Lille-monsen". I dag lever Hjeltnes et rolig liv i "Jodledal", et vakkert drittsted i indre Navlefjord. Ryktene om Hjeltnes som fikk serien av lufta, viser seg i ettertid å være oppspinn fra Brimi sin side, fordi Hjeltnes en gang kritiserte hans overdrevne bruk av sjalottløk i en sjokolademoussé.

Kjendisliv[rediger]

Hjeltnes er i dag en velkjent personlighet i det norske kjendislivet. Han er blant annet venn med: