Asfalt-vei

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Asfalt-veier lages av asfalt. Den gamle asfalten er en blanding av fluesopp og stein som da har fått denne svarte fargen fra eksosen som kommer fra manne-musa til bilene. Så legger man X antall kilo med asfalt blandingen i havet og venter på at blåhvalene skal prompe på det så det smelter og får en ganske god lukt. Denne formen for god lukt skal være skadelig for blindtarmen til meitemarkene og er bra for nesa til de såkalte og utrydningstruede hodeløs zombiflaggermus. Så gnis denne guffene blandingen utover veien med en stekespade og du får asfalt-vei.

På grunn av de helsefarlige blandingene nevnt ovenfor, har den til enhver tid sittende regjering krav om å unngå å legge nye asfalt-veier i landet. De gamle asfalt-veiene som ble lagt den tiden det var sett på som helsebringende å røyke blir selvfølgelig IKKE lagt med ny asfalt, men får lov til å komme tilbake til sin naturlige tilstand slik de var for minst et par hundre år siden. DET er nasjonalromantikk på sitt beste.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.