Asgeir Borgemoen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Asgeirs liv[rediger]

Asgeir var en uteligger som hadde tv-showet fritt fram. Der var også vaskebjørnen Aske som elsket å vaske og spise sko. Asgeirs tidligere jobb var dragracer. Han tjente godt helt til han fikk sparken og brukte alle pengene sine på tyggis.

Barndom.[rediger]

Da Asgeir var liten, lekte han ofte pirat. Han bandt foreldrene og gikk til naboen og spiste kjeks i noen timer. Da han var 4 stjelete han hans første trehjulssykkel. Han kjørte til Kautokeino og levde på fisk og sennep i noen år. Da har var 6 år returnerte han trehjulssykkelen, men gutten ville ikke ha den tilbake. Han beholdt den en liten stund helt til han solgte den på svartebørsen.

Asgeirs voksenliv[rediger]

Asgeir fikk sin første bil da han var 18. Det var en gul Ferrari, men han solgte den for å kjøpe en el-bil istede. Da han var 21 kjøpte han sin første kaktus. Han stakk seg på den og slengte den i gulvet. Da han var 24 var han med på å utvikle global oppvarming pga. han tømte varm kaffe i doen.

Etter flere år med narkotikamisbruk overvant han avhengigheten med å sluke vafler vært tiende minutt. Dette resulterte i att han ble overvektig og ikke kunne være tigger lenger.