Athen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Athen.[rediger]

En by kjent for modernitet og nyskapning ,men allikevel med en intrisann historie. Det var foreksempel her verdens første vær-senter lå kalt orakelet i Athen.Det var drevet av en veldig vakker og lettkledd dame som bodde i værestasjonen på en hemmelig fjelltopp. Hvor hun vær dag tok imot gjester som lurte på hva slags vær det skulle bli. Og utrolig nok gjettet hun riktig 99 prosent av gangene. Det blir sol i morgen og å det ble det.Å de gangene hun tok feil å regne kom var det en så avkjølende og hyggelig overraskelse at ingen bryde seg.

  • Viste du at vær-damene i Athen ble bytte ut med 5 års mellomrom .Når brystene falt under den magiske brystlinjen ble de byttet ut for det var ingen bh som kunne hjelpe dem den gangen.

Athen var verdens første date-by.[rediger]

De forsker mye og var de første til og oppdage Fønvindens avkjølende effekt på mennesker.Det var og så her de førstehomo og Lesbisk partner sjekkestedene startet.Værdamene hadde store L,er og store H, er som viste hvor tettheten av homoer og lesbiske var størst i Athen.Også var det bare for deg og stikke ut å prøve lykken.