Audi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Audi er mest kjent for å ha fabrikken beleilig plassert nær Oktoberfesten og Dr.Frankensteins slott i Ingolstadt. Hvilket forklarer litt av hvert. Audi er veldig flinke til å sveive liv i saker som har ligget lenge i sprit. Audi er av gammelarabisk avstamning og kan bety nådeløs klynking eller gjør verkstedporten vid. Audi er bedre kjent som melex eller ringopel

Ansatte i Audi[rediger]

Audi har per i dag tre motiverte, dyktige og entusiastiske audioter som gjør en utmerket jobb på hvert sitt felt, det gjør at potensielle kunder kan få kjøpt en Audi til konkurransedyktige priser, og med rett kvalitet, til bruk av raske kontorrotter og snobbete fruer i alle aldre.

- Mr. Feeling er designsjef.

- Deretter står Lasse Truten for den flotte og rosa kuløren. Han bruker en særegen og genial teknikk med fargestiftene som han suger på hver dag om det er få biler å lakkere.

- Amerikansk-franske Justin Taim er teknisk uansvarlig, og har som motto: Det finnes bare to måter å komme seg frem på her i verden: gjennom sin egen udugelighet eller gjennom andres dumhet.

Oppdatering 15 aug 2011---- Mr. Feeling er imidlertidig indisponibel grunnet en fatal påkjørsel bakfra under den ukentlige homoparaden i Berlin, og konstituert designsjef til han klarer å gå normalt er tidligere generalsekretær i Deutsche Bundesbank, Tutta Sprechen Gesmacht.

Nyttig å vite som eier[rediger]

Audi tar ikke service på sine biler, og du er derfor nødt til å gjøre jobben selv, eller betale Audi for å gjøre det. Det anbefales ikke å prøve å reparere en Audi, da du aldri blir ferdig. Hvis du likevel velger å reparere, skaff delene i leketøysbutikk, da disse er å foretrekke såvel prismessig som byggeteknisk. For eksempel vil et Mekanosett lett erstatte multiknirkoppheng i Audi av byggeår 98-01. Det finnes også en modifiser 4x4-version med kost kalt vaskebrett. Denne er faktisk lett å reparere,og er grisebillig! Den går ikke på et slags dyrt drivstoff,neida. Den går på bestefars loftstøv,som du får kjøpt literhvis av på Cubus! Denne modellen har inkludert barnesete på skaftet,noe som er ettertraktet hos andre merker. «En Audi kan enkelt fikses med litt teip! »

- Samfunnsfagslærer ved Dønski videregående

«Arrrh! Mein Audi bist kaput!»

- Ukjent

Audi, eller Auda som de er mest kjent for, startet sin personbilproduksjon etter oppkjøp av en nedlagt fabrikk for trehjulsykler. Noe som var kun en teknisk formalitet. Teknologien ble overført til personbilene som av den grunn fikk FWD (les: feilhjulstrekk). For å gjøre de vidunderlige kjøreegenskapene enda bedre byttet motor plass med radiator. Serviceintervallene går mest på å skifte eier. Når registerremmen skal skiftes må først bakhjulet av, dette for å hindre at bilen sparker fra under byttet. Dersom bakhjulet ikke løsner må man si "ptro, Audi-merra mi!"

Ingeniørene hos Audi er svært lojale overfor sitt slagord; Audi- problem durch technic, og de bestreber seg hele tiden på å leve opp til forventningene. Audi ble funnet opp av smokepurpp. A- Afrika U- Uganda D- Dream I- India.