Autofil

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Autofili er på samme måte som homofili en alvorlig sykdom man får ved å høre på tysk Wumtata-musikk. Sykdommen er nært slektet pedofili (lidelse for mopeder). Det fæle med autofili er at man etter en stund blir til en bil. Kjente personer som Elvis, John F. Kennedy og Aud Schønemann er blitt til biler for andre kjendiser, blant annet Paven, George W. Bush og Arve Opsahl(?). Autofili kan føre til alvorlige skader på penis dersom du dytter penis inn i eksos potten. Det viser seg at folk er så glade i bilen sin, at de rett og slett har sex med dem.

Autofil på tv[rediger]

Autofil er blitt et populært tv-program som omhandler Jan-Erik "Autofil" Larsens psykiske lidelser. Serien er blitt svært populær i Øst-Timor den siste tiden, og har snart en milliard seere bare der. Den eneste (tilsynelatende) medisinen er å kjøre rundt i Ladaer i 10 km/t, og Larsen sier at han vil leve like lenge som ladaen har kjørt i kilometer.

Det ryktes at Autofil-Larsen skal transplanteres til våren. Han venter på å bytte forgasseren (noe vi andre kaller "bæsjeapparatet") og skifte noe olje og litt frysevæske. KRN har også diskutert om det skal lages en ny sesong, men denne gang i samarbeid med radioteateret.

Medisin mot autofili[rediger]

Frosker har jobbet med å finne medisiner som kan helbrede sånne som Larsen. Men forskningen går sent framover og froskeforskerne har ikke greid å utrette noe enda. Det er blitt avslørt gjennom offentligheten at man jobber med å spalte atomene som finnes i kalvespytt. Det er foreløpig ingen resultater, men gummifroskene føler seg trygge på en løsning i nær fremtid.

Vaksine mot autofile[rediger]

De samme froskene som driver med medisin mot autofili jobber også med et prosjekt om å stanse autofiliens utspring i Europa. Vaksinesprøyter får man kjøpt på Plata i Oslo, eller andre tvilsomme steder. Sprøytene skal settes i panna eller i hovedpulsåra.