Autofili

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
En autofil person forkledd som supermann. Politiet jakter stadig på autofile personer som utgir seg for å være andre. Denne autofile personen ble saksøkt av Clark Kent, fordi han hadde stjålet identiteten hans.

«Når du er autofil, er det på tide å steke loffen sin!»

- Jan Erik Larsen om autofili

«Eg hadde ein hest og ei kjerre, når eg var ein liten gut! Hesten likte ikkje noko særleg når eg putta loffen inn!»

- Ivar Aasen om Jan Erik Larsens sitat

«Æh, jeg gir nå faen i biler! Kjører en ford ka jeg... nice...»

- Dan Børge Akerø om autofili.

En autofil person er en som liker å ha seksuell omgang med kjøretøyer. Den seksuelle driften foregår for det meste ved biltreff. De autofile ses på som fiender av bilinteresserte, ettersom de bruker timesvis på å pusse bilen, for så å få bilen sin voldtatt av en brunstig autofil person. De autofile ser på tanken med å ha eksos på kjønnsorganene som tennende og pirrende. I tillegg liker de også tanken på å sette seg på girspaken.

Autofili er på samme måte som homofili en alvorlig sykdom man får ved å høre på tysk Wumtata-musikk. Sykdommen er nært slektet pedofili (lidelse for mopeder). Det fæle med autofili er at man etter en stund blir til en bil. Kjente personer som Elvis, John F. Kennedy og Aud Schønemann er blitt til biler for andre kjendiser, blant annet Paven, George W. Bush og Arve Opsahl(?). Autofili kan føre til alvorlige skader på penis dersom du dytter penis inn i eksos potten. Det viser seg at folk er så glade i bilen sin, at de rett og slett har sex med dem.

Foretak[rediger]

Politi ser seg nødt til å legge demonstranter i jern. Demonstrasjonene er ikke alltid like voldelige som denne

23. mai 1956 gikk staten til foretak mot de autofiles terrorisme. Daværende statsminister, Dan Børge Akerø innførte nemlig fengels- straff til enhver person som forsøkte å ha seksuell omgang med kjøretøyer. Dette førte til opptøyer og demonstrasjoner, og det endte med at man så seg nødt til å verne de autofile. En undergrunns-organisasjon som kaller seg for AR (Auto Rights) kjemper bilens rett. De driver med systematisk forfølgelse av autofile mennesker, og de får tusenvis fengslet hvert år. AR har også blitt satt i politiets søkelys flere ganger, fordi de mistenkes for grovt folkemord på mennesker med spesielle seksuelle legninger.

De autofile gjør motstand[rediger]

Autofile demonstranter viser sin avsky mot politiets innblanding. I denne hendelsen ble de autofile konfrontert etter at de skal ha overfalt og voldatt en skolebuss

I 1965 gikk en gruppe autofile mennesker opp til Stortinget og krevde sin frihet. De kom til forlik med regjeringen, og det ble bestemt at de autofile skulle få ha sex med biler på lukkede områder. I store lagerbygninger, skulle de autofile få ha sex med hvilken bil de ville, uten å bli forstyrret. AR hadde samme år et attentat mot et slikt lukket område. De kjørte inn med en pansret stasjonsvogn, og skjøt det meste av autofile de kunne se. AR's leder, Jack Thompson sier følgende om hendelsen:«I think the autosexual people should hang from their necks. But don't make a computer game out of it!»

- Jack Thompson om autofile mennesker

Dette er pornografi i en autofils øyne

Autofili på TV[rediger]

Autofil er blitt et populært tv-program som omhandler Jan-Erik "Autofil" Larsens psykiske lidelser. Serien er blitt svært populær i Øst-Timor den siste tiden, og har snart en milliard seere bare der. Den eneste (tilsynelatende) medisinen er å kjøre rundt i Ladaer i 10 km/t, og Larsen sier at han vil leve like lenge som ladaen har kjørt i kilometer.

Det ryktes at Autofil-Larsen skal transplanteres til våren. Han venter på å bytte forgasseren (noe vi andre kaller "bæsjeapparatet") og skifte noe olje og litt frysevæske. KRN har også diskutert om det skal lages en ny sesong, men denne gang i samarbeid med radioteateret.

Autofile kjendiser[rediger]

Harmonisk bilde av far og sønn. Hva om far hadde sex med biler? Slike familiesituasjoner finner vi alt for mange av i de norske hjem, viser en fersk forskningsrapport

Samfunnsdebatten - etisk å la en autofil adoptere?[rediger]

I de siste årene har det omstridte temaet vært om de autofile skulle få adoptere barn. Mange mener at de på lik linje med andre mennesker har rett til dette, mens andre mener det er galskap. De autofile har som de fleste andre mennesker, en normal hjerne. Forskjellen mellom en autofil person og en heterofil person, er at den autofile personen har sin seksuelle tiltrekning til biler og andre kjøretøyer. De autofile synes det er trist at de ikke skal få adoptere barn. Talsmann Arne Hjeltnes for NAF (Norges Autofil Forbund) sier at de autofile ikke rir på skinker, men på biler. De kan altså være gift utenom, eller de kan være aleneforeldre. Det er vel ingen som ser på en bil som en potensiell morsfigur?

Mange sier at de autofile burde få tilbud på rehabilitering, slik at de kan finne veien tilbake til et normalt liv. Dette mener mange er helt uhørt; "De autofile skal ha de samme rettigheten som andre", sier Hjeltnes.

"Hjelp! Jeg vil ikke ha sex med biler!" Dette er dessverre den indre stridigheten som plager mange skap-autofile nordmenn

Hvordan vet du om du er autofil?[rediger]

 • Du kjenner at det blir trangt i buksa hver gang du passerer den nyeste Golf-modellen.
 • Du blir opphisset av bensinlukt.
 • Hver gang du hører en grom motorlyd, kommer du.
 • Du blir kald og svett hver gang du kjører bil.
 • Du får ereksjon når du setter deg inn i en drosje.
 • Du bruker timesvis foran TV'en, for å få med deg det siste innen bilbransjen.
 • Du onanerer etter "5th gear" på Discovery Channel.
 • Du blir kåt av å ligge på et varmt bilpanser.

Hva kan man gjøre dersom uhellet først er ute?[rediger]

Dersom du oppdager ett eller flere av symptomene for autofili, er det gode råd å hente her:

 • Get laid (Jo før du får testa ut samme eller motsatt kjønn, jo fortere blir du kvitt din tiltrekning til biler)
 • Sykle eller gå til jobben
 • Oppsøk psykolog eller lege
 • Tell sakte til 10, hver gang du får ereksjon som følger av at en Ferrari suser forbi.

Medisin mot autofili[rediger]

Frosker har jobbet med å finne medisiner som kan helbrede sånne som Larsen. Men forskningen går sent framover og froskeforskerne har ikke greid å utrette noe enda. Det er blitt avslørt gjennom offentligheten at man jobber med å spalte atomene som finnes i kalvespytt. Det er foreløpig ingen resultater, men gummifroskene føler seg trygge på en løsning i nær fremtid.

Vaksine mot autofile[rediger]

De samme froskene som driver med medisin mot autofili jobber også med et prosjekt om å stanse autofiliens utspring i Europa. Vaksinesprøyter får man kjøpt på Plata i Oslo, eller andre tvilsomme steder. Sprøytene skal settes i panna eller i hovedpulsåra.