Bærumsveis

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bærumsveisen ble først oppdaget da Henrik Ibsen hadde et mareritt om dette fenomenet i 1857. Det er likevel ikke før i moderne tid ( 2000-tallet og utover ) av Bærumsveisen er blitt en enorm hit. Bærumsveisen, også kalt Bærumsleik eller abnormal fjortissveis, er en hår-identitet som er svært utbredt i Sveriges filmhovedstad Bærum og omegn. Kjennetegnet for Bærumsveis mennesker er at den mannlige Bærumsveiseren ofte er mer velstelt enn sin kvinnelige motpart.


Dusj-episk Bærumsveisemo.


Bærumsveis for mann og kvinne[rediger]

Vi kan hårskille Bærumsveisen i to hovedgrupper; polo-sossen og bimbo-fjortisen, henholdsvis en mannlig og en kvinnelig versjon.

Den mannlige Polo-soss Bærumsveisen (må ikke forbindes med verken emo sveis eller svensk-sleik) er en sleik av snobbetypen, fortrinnsvis blond. Kjennetegnet er at i motsetning til vanlige sleiker, som gres sør-østover hvis man er kommunist, og ned i øynene hvis man er emo, så blir polo-soss-sleiken gredd bakover. Dette for å gjøre det mulig å feste merke-solbriller i pannen.

Denne sveisen akkopagneres gjerne med pastellfargete lacoste-skjorter og lyse jeans, i tillegg til fjorårets pilotbriller eller solbriller av annet merke. De fleste Polo-soss Bærumsveisbrukere er også åpne om den hyppige bruken av håndvesker som matcher Versace-skoene som medfølger antrekket.


Bimbo-fjortis Bærumsveis: kjennetegn et hvitt/platinablondt hår, gjerne med 5 cm mørke hårrøtter. For å oppnå denne sveisen trenges 3 flasker diamant-forsterket hårspray og syv håndfuller hårmousse. Dette masseres inn i uvasket og ugredd hår for maksimal effekt. når håret er tilstrekkelig innfiltret, samles det i en strikk på bakhodet (hestehale), eller det blir lagt i en sideskill. hårskillen er vanligvis rett over det ene øret. Hvilket øre bestemmer man selv, men hvilken side man skiller på har i enkelte sammenhenger betydning. Det kan vise hvilken side man velger i den norske regjeringen, eller det kan stå for seksuell legning (steit eller skeiv).

Bimbo-Fjortissveien har i likhet med Polo-sossen faste følgesvenner. I dette tilfellet er disse vennene et fire cm tykt lag med brunkrem (minst tre nyanser brunere enn den opprinnelige hudfargen) og tjukke streker eyeliner i tillegg til rosa lepper.

I det siste har trenden også utvidet seg til å omfatte Harry Potter-giganten Gygrids hettegensere fra det glade 30-tall, som har resultert i av alle bimbo-fjortisene bruker hettegensere som rekker nærmest til anklene. Kvinneforkjempere jubler over utviklingen, som bidrar til at jentenes kvinnelige kroppper blir skjult, og skillet mellom mann og kvinne krymper stadig mer. Disse hettegenserne har også av profilerte kommunister blitt betegnet som Den nye Burkaen.

Bemerk! For å optimere sin bimbo-fjortis Bærumsveis, er det nødvendig å dynke håret i skismurningsmiddelet Uran. på denne måten blir hårfargen blendende platinablond/hvitt.


Lovgivning[rediger]

Bimbo-fjortis Bærumsveisbrukere har båndtvang fra 3. mars til 28. august, da det er i denne perioden solen skinner mest. Denne båndtvangen ble innført i 2003, da ei 15 år gammel bimbo-fjortis jente saksøkte sminkeprodusenten Klamydia, fordi brunkremen smeltet på fjeset hennes i sommervarmen og gav henne sterke tredjegradsforbrenninger i form av hudorm.

Etter at båndtvangen ble offentliggjort, har det kun forekommet 25 456 tilfeller av brunkremsmelting med etterfølgende brannskader, hovedsakelig i Oslo- og Akershusområdet.

Bileiernes Landsforbund var med på å stemme frem båndtvang-lovforslaget i Nasjonal Samling, ettersom hvitheten i håret på bimbo-fjortis jenter blendet bilsjåfører og førte til en sterk oppgang i ulykker på norske sporveier. det antas at 3/10 av alle bilulykker skyldes at sjåføren ble bærumsveis-blendet.


Bærumsveisens kjente profiler[rediger]

På Internasjonal basis er den mest kjente Polo-soss Bærumsveis-mannen i moderne historie, Donald Trump. Han utviklet frisyren etter at Henrik Ibsen malte bildet "Skrik" for å beskrive ideen. Bærumsveis-og trønderbart-foreningen har imidlertid levert en klage til Opphavsmannombudet om dette, fordi de mener at Bærumsveisens ubestridte leder burde være nettopp fra Bærum. Som kjent er Donald Trump ikke fra Bærum, han kommer derimot fra småbyen Jacksonville i Østerrike, hvor hans nærmeste nabo var countrymogulen Leonardo DiCaprio.

Donald trump bærumsveis.jpgBærumsveisen har gjort Donald Trump til Verdens 2 134. rikeste mann, og Bærumsveis-og trønderbart-foreningen har krevd mesteparten av denne formuen i erstatning for Donald Trumps etter deres mening falske Bærumsveisstempel.


Eli Hagen bærumsveis.jpgI Norge er Eli Hagen stil-ikonet som innførte sin versjon Bimbo-Fjortis Bærumsveisen. Kjendisstylist Jeppe på Bjerget berømmer Hagens ungdommelige innslag i det stadig mer hår-konservative Norge.