Bøffel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En bøffel, flere bøfler er et lite dyr med mye saus, de kan bli opp til 12 m3.

Mat.[rediger]

Bøflene liker det motsatte kjønn. men ingen har noen gang sett det,en gang var det en tendens til det, men da ble det flere bøfler ikke færre.De spiser også trær .Mye trær med sukker på. I tørketiden er det lite å spise så de drikker bare vann,eller sprit med sukker i. Til dessert spiser de sjokoladepudding med vanlijesaus og sukker på. Av og til sjokoladekanin med masse sukker på. Iwqefbafuilechdafivcodsfcvuoidfvliucdfcvoisu med litt bæsj og melk er teit.

Fakta[rediger]

  • Lengde:234324millimeter.
  • Høyde :Tillatt for alle.
  • Bredde.Kommer an på fettprosent.
  • Favoritt helt: Thomas lokomotiv.

Favorittmat: bæsj

Levested[rediger]

Bøflene lever mest i sørtrakten sør for statt og vest inn foran Dovre.Noen forskere mener at de første bøflene levde i kirkeveien eller slottsgata 3 Før det ble veier , mennesker og hus der.Dette fant de utt ved og se på bilder fra gammle deger da det var gress og bøfler der. Ett annet sted det er mye bøfler er Burkina fasu,Togo,Tibet,Nepal,Colombia og panjabi.

De liker seg der det er mye fuktighet og du finner dem ofte på enden av vannsklia i bade land.Det er ofte en mulighet for og finne dem i Sahara hvor de går for og tørke seg .Noen lever også der ingen skulle tru at nokon kunne bu, f.eks. bodde en liten bøffel tre år i en eplepai, mens en annen levde hele sitt to år lange liv i en trikk på tøyen-gata. Noen mener å ha sett en bøffel inne i emballasjen på en agurk. Dette er bare ville rykter. Noen bøfler er også veldig glade i å lage mat på kjøkkenet. De har på seg et tørkle og lager som regel mat til kattene i huset. Men hundene får ikke for de sier LOL

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.

?? Hva søren? Saus?! Seriøst ikkepedia!!!! Dette er bare teit.