Badeand

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Badeanden, et misforstått medlem av vår verden[rediger]

Badeanden er laget for å bade. Dessverre er det en del mennesker som ikke skjønner badeandens ustyrtelige ønske om å kunne gynge alene på vannet uten store inngrep i dens livsførsel.

Misbruk av badeanden[rediger]

Badeanden blir ofte:

  • Tygget på
  • Klemt på, og på den måten fremprovoseres det kvelningsfornemmelser med etterfølgende piping
  • Glemt igjen under badekaret, på barnerommet eller steder man ikke vil tenke på

Badeanden og barn[rediger]

Barn er de ivrigste brukerne av badeanden. Men faktum er at badeanden ble laget for å bade, ikke for å lemlestes av ivrige melketenner. Problemet til anden er at den ikke kan snakke, og derfor ikke klarer å uttrykke sin skuffelse over barnet og ikke minst dets foreldre.

Badeand som over tid har endret sitt ytre, og kort og godt ber folk om å dra til helvete.

Freding av badeanden[rediger]

Badeanden er skapt for å glede mennesker, men hva får den tilbake? Skitne og voldelige hender som forsøker å undertrykke den tillit badeanden har forsøkt å oppnå av sine eiere.

I dagens samfunn er badeanden i ferd med å glemmes. Barn spiller dataspill eller ser på merkelige voksne mennesker i TV-ruten, som tror at barn er dumme, og må behandles deretter.

Badeanden skal nå fredes. Men ingen vet når. Sannsynligivs vil også Titten Tei fredes i samme slengen, sammen med lykketrollene og smurfene. Hvorhen disse havner til slutt, er det ingen som vet helt sikkert. Også Tøffe Tøflus har sett sine beste dager, og skal skal etter sigende følge med på reisen, melder NTB.