Banan

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Dfghbanannnnnn.jpg

Historie.[rediger]

Banan kommer fra rotfrukten gulrot, noe som er veldig tydelig siden de ligner på hverandre. Forskjellen er fargen, som på banan er gul og på gulrot, oransje. Bananen var det første som ble skapt like etter at en haug Appleprodukter krasja inni hverande og lagde solsystemet. For eksempel er sola gul fordi bananen krasja inni Appleproduktene. Vi har alle litt banan inni oss, også de som vil bli tatt seriøst. Diverse religioner anser bananen for å være en hellig frukt, og noe du ikke kødder med. Det er ulovlig å kaste bananskal i Norge, siden hele frukten er hellig og skal behandles med like stor respekt.

  • Du kan lage bananskalsuppe eller bananskaltaco, på lik linje med bananbrød.””* Mange liker også den milde lukten og smører den godt rundt i bilen sin.

Tilbake til bananens historie I år I «Don't Know» ble gruppen The Banana Masters, som nå er kjempepopulære, opprettet. Folk har begynt å like banan på grunn av dem. Eple er blitt mindre populært på grunn av bananen. #HateTheApple!

Bilde av den første ur-boeren , som finner den første banan. Utlånt av se og hør , de er der det sjer.

Landingen.[rediger]

Da vi alle fløtt rundt i den uendelige banan-mosen, kom en høyere utviklet gjeng med ufoer og kjørte forbi i lysets hastighet, som var fartsgrensen på den tiden. Dette førte til at en banan krasjet med en banan, som igjen kræsjet med en banan , o.s.v. Og om langt og lengre en langt, falt restene av en kjempebanan ned i granskogen i Norge og grode der under en grotte . Der fikk den godt feste og de første norskingene fant denne frukten og tok den i sin munn.

  • For den lignet på noe annet nam, nam de hadde sett før.

Noen hater bananer. Med god grunn. Bananer har en ekkel lukt og en veldig pervæsj fasong. Først spiste apene banan, og da de ble til mennesker, fortsatte de med det. Bananer har en gul masse inne i seg, og når denne råtner, blir lukten forsterket til det høyeste. Noen fluer liker å spise banan, så tenk deg nøye om før du spiser en banan. Fluer er kjent for å spise ekle ting, og hvis fluer liker banan, er det en ekkel frukt. Bananer har larver inni seg. Du har kanskje sett de vite greiene inne i bananen.