Banan

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Banan kommer ikke fra rotfrukten gulrot, noe som er veldig tydelig siden de ikke ligner på hverandre. Forskjellen er fargen, som på banan er gul og på gulrot, grønn. Bananen var det første som ble skapt like etter at en haug Appleprodukter krasja inni hverande og lagde solsystemet. For eksempel er sola gul fordi bananen krasja inni Appleproduktene. Vi har alle litt banan inni oss, også de som vil bli tatt seriøst. Diverse religioner anser bananen for å være en hellig frukt, som Allah skapte, og noe du ikke kødder med. Det er ulovlig å kaste bananskall i Norge, siden hele frukten er hellig og skal behandles med like stor respekt.

Du kan lage bananskallsuppe eller bananskalltaco, på lik linje med bananbrød. Mange liker også den milde lukten, og smører den godt rundt i bilen sin.

I dag dyrker vi bananene i Grønland oppi fjellene, der det er kaldt og godt.

Tilbake til bananens historie

Landingen[rediger]

Da vi alle fløtt rundt i den uendelige banan-mosen, kom en høyere utviklet gjeng med ufoer og kjørte forbi i lysets hastighet, som var fartsgrensen på den tiden. Dette førte til at en banan krasjet med en banan, som igjen kræsjet med en banan , o.s.v. Og om langt og lengre en langt, falt restene av en kjempebanan ned i granskogen i Norge og grodde der under en grotte . Der fikk den godt feste og de første norskingene fant denne frukten og tok den i sin munn.

For den lignet på noe annet nam, nam de hadde sett før. Noen hater bananer. Med god grunn. Bananer har en ekkel lukt. Først spiste apene banan, og da de ble til mennesker, fortsatte de med det. Bananer har en gul masse inne i seg, og når denne råtner, blir lukten forsterket til det høyeste. Noen fluer liker å spise banan, så tenk deg nøye om før du spiser en banan. Fluer er kjent for å spise ekle ting, og hvis fluer liker banan, er det en ekkel frukt. Bananer har larver inni seg. Du har kanskje sett de hvite greiene inne i bananen. Bananer inneholder en rus. Dette stoffet kalles dummin. Det er et passende navn. Ruset gjør deg nemlig veldig naiv. Det får deg til å tro at banan er sunt, mens i virkeligheten blir du langsomt forgiftet. Bananen gjør at du får kreft. Stoffet som gir deg kreft kalles kreftin eller cancerin. Det lurer cellene inni deg til å spise hverandre. Noen bruker banan til å smøre på kokabladene. Da blir rusen sterkere. Det får deg til å tro at kokain er sunt, og på denne måten tjener kriminelle mer penger. Forskerne har nylig vist at Adolf Hitler spiste bananen uten å skrelle den. Han trudde at det var sunnere å spise bananen med skall på. Men det Hitler ikke visste, var at bananskall inneholder et stoff som kalles galin. Dette stoffet gjør noe med hjernen til dem som spiser dem. Det gjør deg til psykopat. I tillegg får det deg til å bli rasende på alt. Men samtidig veldig tiltrekkende på andre mennesker. Stoffet får deg til å prøve det hardeste å ødelegge verden. Du begynner å planlegge dine ideer om å lage en krig, og det er da galin-stoffet har trengt seg inni sjelen din. Aper spiser bananer med skall på, og med det resultat at de begynner å angripe mennesker. Hvis man røyker bananpalme, dør du med en gang, men med en veldig smertefull død.

Ebola av banan[rediger]

Moderne forskning viser at du får ebola av banan. Dette gjelder bare folk som har kreft, for da blir stoffet aktivert. Ebolaen gjør at cellene dine begynner å få ebola. Det er farlig å spise banan hvis du har kreft. Men bananer er fortsatt veldig hellig og brukes av alle mennesker i hele verden.

Dødelighet[rediger]

Her er en liste over folk som har dødd av banan:

  • aper som spiste banan med skall
  • Adolf Hitler skøyt seg selv med en banan.
  • Henrik Ibsen spiste banan mens han hadde kreft
  • Obama Døde nesten, men ble reddet av Erna Solberg i siste minutt.

Annen bruk for bananen[rediger]

Bananens slektninger[rediger]

Bananen har mange slektninger. Konsistensen ligner på kokt potet. Dette kommer av at den er i slekt med kokt potet, men ikke i rå potet. Fargen på skallet er gult, akkurat som appelsinen. De er også i slekt. Dessuten er den lang. Da sier det seg selv at den er i slekt med gulroten.

Den er også i slekt med sukkerrør, siden den har en søt smak.

Men vi er også i slekt med bananen! Mennesker har inntil 40-50% av genene til bananen. Mennesker med mye banan i seg kan bli ganske søte.