Banan

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Dfghbanannnnnn.jpg

Banan.[rediger]

Banan ( Latinsk-Lang-gullius. Spynorsk Gul-mat. ) . Banan er en norsk frukt . Elsket og dyrket i vårt land helt siden Harald Hårfarge tok den første bananen og sa :

  • Med denne bananen skal jeg samle Norge. Å Må den som utfordrer meg trekke bananen ut av mine døde , kalde hender.

Rett etter på fikk ha en eple-kniv i hjerte av eple plukkerenne. Det likte ikke Plumme elskerne som steinet epleplukkerenne og som faktisk var de som samlet Norge til 1 rike, men back too the banana. Banan er også person! Banan smaker godt med en bok og litt nåler. Bananen kan brukes til forskjellige ting som telefon, pistol, sklimatte og den er aller mest brukt til å lære barn hvordan man setter på en kondom i sexualundervisningen. Hvis du putter den i ett hull kan du få gul saft ut av nesen. banan er veldig farlig å spise du kan få ost i ørene

Bananen er det mest brukte våpenet i den andre verdenskrig. den er også eit magisk og er Erna solberg sin tryllestavså vis du ser ein banan kan du øydelege verden:) Viste du at Hitler brukte banen som kjæledyr og at sønnen hans brukte den som bestevenn

Historie.[rediger]

Bananen var det første som ble skapt like etter at en hev Apple produkter krasja inni hverande og lagde solsystemet og sola er gul fordi bananen krasja inni Apple produktene. Vi har alle litt banan inni oss , og de fleste seriøse , og de som vil bli tatt seriøst av diverse religioner . Anser bananen som en hellig frukt , å noe du ikke kødder med. Derfor er det ulovlig og kaste bananskal i Norge , siden hele frukten er herlig å skal behandles med like stor respekt.

  • Du kan lage bananskal suppe eller bananskal taco. Mange liker også den milde lukten å smører den godt rundt i bilen sin.

Men back too the history of the banana.

I år I Don't Know lagde to awesome folk gruppen The Banana Masters som nå er kjempe populær. Folk har begynt å like banan pågrunn av dem. Eple er blitt mindre populært på grunn av bananen. #HateTheApple!

Bilde av den første ur-boeren , som finner den første banan. Utlånt av se og hør , de er der det sjer.

Landingen.[rediger]

Da vi alle fløtt rundt i den uendelige banan-mosen. Kom en høyere utviklet gjeng med ufoer å kjørte forbi i lysets hastighet , som var fartsgrensen der . Dette førte til at en banan krasjet med en banan , som igjen kræsjet med en banan , o.s.v. Og om langt og lengre en langt , falt restene av en kjempe banan ned i granskogen i Norge og grode der under en grotte . Der fikk den godt feste å de første norskingene fant denne frukten og tok den i sin munn.

  • For den lignet på noe annet nam , nam de hadde sett før.

Å siden den dagen er det ikke et menneske med respekt for seg selv , som ikke har smakt bananer , å trygt dens egenskaper til sitt bryst.