Banan

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Dfghbanannnnnn.jpg

Banan.[rediger]

Banan ( Latinsk-Lang-gullius. Spynorsk Gul-mat. ) . Banan er en norsk frukt . Elsket og dyrket i vårt land helt siden Harald Hårfarge tok den første bananen og sa :

  • Med denne bananen skal jeg samle Norge. Å Må den som utfordrer meg trekke bananen ut av mine døde , kalde hender.

Rett etter på fikk ha en eple-kniv i hjerte av eple plukkerenne. Det likte ikke Plumme elskerne som steinet epleplukkerenne og som faktisk var de som samlet Norge til 1 rike, men back too the banana.


Historie.[rediger]

Bananen var det første som ble skapt like etter Big Bang. Vi har alle litt banan inni oss , og de fleste seriøse , og de som vil bli tatt seriøst av diverse religioner . Anser bananen som en hellig frukt , å noe du ikke kødder med. Derfor er det ulovlig og kaste bananskal i Norge , siden hele frukten er herlig å skal behandles med like stor respekt.

  • Du kan lage bananskal suppe eller bananskal taco. Mange liker også den milde lukten å smører den godt rundt i bilen sin.

Men back too the history of the banana.

Bilde av den første ur-boeren , som finner den første banan. Utlånt av se og hør , de er der det sjer.

Landingen.[rediger]

Da vi alle fløtt rundt i den uendelige banan-mosen. Kom en høyere utviklet gjeng med ufoer å kjørte forbi i lysets hastighet , som var fartsgrensen der . Dette førte til at en banan krasjet med en banan , som igjen kræsjet med en banan , o.s.v. Og om langt og lengre en langt , falt restene av en kjempe banan ned i granskogen i Norge og grode der under en grotte . Der fikk den godt feste å de første norskingene fant denne frukten og tok den i sin munn.

  • For den lignet på noe annet nam , nam de hadde sett før.

Å siden den dagen er det ikke et menneske med respekt for seg selv , som ikke har smakt bananer , å trygt dens egenskaper til sitt bryst.