Banan

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Banan, gul-bøy, bagnagn, gaulb-korv eller bwanaka om du vil
Enkelte bananer er populære dansere.
En korrekt bøyd banan i henhold til forskriftene i EUs strenge banankrummingsdirektiv.

«Warum ist die Banane krum?»

- Sigmund Freud om banan

DETTE KOMMER TIL Å BLI BANANAS!!!!!

Bananen ble oppdaget av mora diog er en banan som blir brukt av henne i en bil! (den smaker veldig godt med en bok og litt nåler) på en av hans reiser til eksotiske steder som den norske sydhavøya Bouvetøya, Sør-Afrika, Sydpolen eller Det fjerne østen. Datoen for oppdagelsen var 29. februar 1867. En verdensrevolusjon! Noen hevder også å ha sett bananer før, andre igjen mener de ikke har eksistert i det hele tatt. Bananen og dets oppdagelse har ført til mange konflikter gjennom årene. Et annet ord for banan er Feqzz, ordet Feqzz blei brukt av mayaindianerene under den kinesiske fruktkrigen.

Bruk av banan[rediger]

 • Putt den i en postboks.
 • Dans med den.
 • Kast den tilbake i doen.
 • Ha drømmer om den.
 • Lag et eple.
 • Gi den til en sjiraff.
 • Si potet fem ganger høyt.
 • Holde den i hånden og se på den.
 • Spill Minecraft.
 • Rage-Quit på SC:GO Noen ganger.
 • Bo i en cornflake boks.
 • Få mamma til å lage tacos.
 • Kalle Bob for en Banan-eter.
 • Soppstuing.
 • Heng den oppi et tre.
 • Sette den fast i halsen.

Egentlig finnes ikke bananer

 • Skli på skallet(Dette er HEEEEELT mulig).
 • Aldri spise den.
 • Ha den i barnevogn og vugg den til søvns.
 • Ta den med OVERALT.
 • Ringe noen fra One Direction(Nå er det 2 directions).
 • Rope Jeg er en banan mens du holder en banan mot ansiktet ditt.
 • Taylor Swift.
 • Skrive en sang.

Misbruk av banan[rediger]

 • Forsøk på krumningsendrende tiltak, deriblant:

- Påføring av tangentielle krefter. - Temperaturpåvirkninger som fører til uregelmessige radieforskjeller.

 • Bruk av banan der analåpning ikke har umiddelbar tilknytning til hovedaktiviteten.
 • Spise den.

Litt nyttig informasjon om bananen[rediger]

-bananer er nyttige redskaper og brukes ofte til et alternativt brekkjern under innbrudd.

-bananer serveres i flotte selskap som dessert. -bananer er populære bruksgjenstander og brukes ofte som stoler i likhet med lene-stolen. -bananer er favoritt maten til den avskylige snømannen. En banan har på det minste en bøy på 3,15 grader.

Historie[rediger]

Banan er veldig godt

Jalla Habibi Var her å spiste en Banan på onsdad men jeg spøy på onsdag

Historien til poteten har en lang historie som begynte i Narvik da Gloria og Mottomotto var på en tur da de snublet over en stor skilpadde, derfor kalte de det en potet.

Den ble først observert og gjenkjent av frukteteren Nansen. Etter en lang etterforskning fant de ut at bananen egentlig bare var en penislignende frukt som de kalte BANANEN. Han var etterlatt i den sydlige delen av Vietnam. Han hadde rotet seg ut i jungelen fra etterforskningsteamet og praktisk talt snublet over denn fantastiske frukten. Først trodde han frukten var en slags grønnsak som pære, eller agurk, Men etter å ha studert dets former og atletiske muskler kom han til å huske på noe han hadde lest om i boka om pingviner: "Pingviner fra sør er eksremt glad i en frukt kalt bagnagn [altså banan (red.ed)]. Bagnanen har en rar smak som ingen i hele verdan har smakt før." Da bananen først kom til Norden trodde de at det var en gave sendt fra gudene. De tilba den, ofret gaver og sang hallelujasanger til den gule frukten. Dette skapte stor oppsikt hos trultemulte stammen som levde i Hedmark. De mente at bananen ikke var sendt fra gudene. De trodde at frukten hadde ligget i jorden i mange hundre år, og at den var skapt for å utrydde mangoer. Nå i dag vet vi jo at bananer egentlig er små, døde romvesner som var sendt for å bringe et budskap, dessverre fikk vi aldri vite hva det var, men hvem vet. Ebola kom på grunn av bananene. Noen mener at det var Freddy sin feil men hvem vet.....

Frem til ca. 21. september 1997 het banan "Gulgulrot". Dette fordi den første bananen ble funnet på bakken og var gul. (Epler og pærer henger på trærne og når de blir modne så faller de ned. Dette gjelder også bananer. Modne bananer er av og til gule.) Bakgrunnen for at ordet "Gulgulrot" ble brukt, er at ordet "Gulrot" var opptatt av noe som faktisk er oransje. Etter "Bama-gate" i 1997, ble det bestemt at bananen faktisk var en frukt som vokser på trærne og ikke en tidvis svevende grønnsak og navnet ble endret for å hindre ytterligere vranglære. Torbjørn Jagland innførte dette i skolereform "Det norske drivhus '97". Den var mislykket og "Gulgulrot" er fortsatt brukt av ca. 98% av befolkningen. Resterende 2% regnes som kvasi-intellektuelle, veslevoksne viktigperer.

Bananen er egentlig en mutant penis i kamuflasje drakt. Bananene får ikke den perfekte penisformede drakten før de har pult 340 hårete jævler.

I dag[rediger]

I dag transporteres bananer i små gule biler fra bananplantasjene, der hvor bananbøndene holder til. Bananbøndene er fiender hohohsamma det hiimed tomatfarmen. Disse har vært fiender siden tidenes morgen. Naboer har observert sinte tomatfarmere kaste sine overmodne produkter mot bananbøndenes gjerder. Da har bananfarmerene skutt banener ut av diverse skytere. Noen ganger blir også potetoppretterne innblandet, og da er det skikkelig kamp om potet-katapulten. I ekstreme tilfeller vil også ostemakerne gjøre sin inntreden. Men det har bare skjedd en gang i Norge i 1940-1945 i den store Krigen.

Bend it like a Banana! Bananen ble grunnlagt i 1913. Det er noe kjendt ved dette ordtaket, men jeg husker ikke hva bananer har med dette å gjøre.

Bananer ble i lang tid fra 1970 til 1999 Sett på som en Ost plantet i jorden som deretter ble en busk som fikk bananer. Derfor så ble bananen beslektet med gulost.

Bananer ble kjent via et veldig lærerikt program på Tv, Kjent som Bananer i Pyshjamas! Dette satte Bananenes mening mye høyere opp og i flere kulturer ble bananen hellig. Bananer er som å ha en Pinne på takettok meneske penisen i ræva så haruligd som bare m. Bananer er småe gule oster som er penis formet.Den første gangen et meneske fant en banan så

Knasebanan[rediger]

Én undervariant av den vanlige bananen er knasebananen. Knasebananer er ganske sjedne bananer (selv om det egentlig kommer an på hvilken butikk man handler bananene på og om man faktisk bruker øynene når man kjøper dem). De er noen lurifakser og ligger ofte og lurer blant alle de "normale" gule og brune bananene, i bunn faktisk. Hva som ofte kjennetegner en knasebanan er den utrolig grønne og lysende fargen. En knasebanan pleier også å være hard... du vet... sånn hard banankonsistens, liksom.

MEN, skal du være så uheldig å få med deg en av disse hjem, prøv å fjerne den raskest mulig, om du så må skylle den ned i dass, kaste den ut av et vindu eller slenge den på naboen. Her er alle metoder tillatt. Dette må gjøres raskt fordi ellers kommer de og tar deg.

Det verste som kan skje mellom deg og en knasebanan er at du tar en bit av den. Da vil den kjente "knaselyden" oppstå mellom tennene dine og den bitre smaken og bellegget på tenna vil få deg til å brekke deg. Dette er hva man på fagspråket kaller "et knasebitt".

NB: Ved knasebitt, fjern straks bananen fra hånden, løp til nærmeste bad og skyll godt med vann og bruk gjerne tannbørste. Husk tannkrem ved store og alvorlige knasebitt!