Barbie

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Pink barbie girl, oppfinneren av Barbie-dop. Det er helt sykt hvor mye Sara Aarøen Lien (15) ligner på en barbie.

Barbie-dukken er et kjent og kjært symbol på kvinneundertrykkelse og mannsjåvinisme. Barbie finnes i flere varianter, og Barbie, fremstilt som en person, bla. i Barbie-filmer heter egentlig Barbara.

Barbie fremstiller et unormalt kroppsideal på flere måter:

Hun har unormalt lange bein

Hun har (bokstavelig talt) et hult hode, på flere enn en måte

Hun har noe som ser ut som ekstremt unaturlige silikonpupper, men egentlig er det plast, sånn som hele dukken

Hun har påtrykt undertøy som ser ut som celulitter

Den eneste måten Barbie får blondt hår er å bade i klor i dagevis

Hun hadde ingen navel, men en dag kom en liten gutt gråtende til sin rike far og sa "Barbie'en min har ingen navel!" Gutten fikk straks husarrest og Barbie-forbud, men da søsteren kom til faren og klaget over det samme fikk han det straks endret.

ADVARSEL: hvis din datter (eller verre: sønn) begynner å ønske seg en kropp som tilsvarer Barbies (med påtrykket undertøy og 4/5 ben) bør du IKKE ta henne med til din kvasipsykologiske svigermor for analyse. Svigermødre pleier å like Barbie, og illustrerer dette ved å gi Barbiedukker til barnebarna sine!

Barbie finnes i flere varianter, b.la en gravid barbie med en mage du kan åpne for å ta ut barnet, juæææk...

Barbie er påbudt for jenter på 3-10 år å leke med i underutviklede land som Sogn og Fjordane, Syden og Andeby

Barbie har en kjæreste som heter Ken, men det hun ikke vet er at Ken er egentlig er rødhåret, men bleket håret på samme måte som hun gjør i klorvann.

Det sies at når en flue flyr inn det ene øret til Barbie, så kommer det aldri ut det andre fordi den er Lost in Space


dette må alle jenter som leker med barbie huske på:barbie er laget av noen veldig spesielle ingredienser f.eks:ku øye,død manns snørr,elvis presly,råtne blodskårper,gammelt spy,død manns fett o.s.v..men husk di blir oppbevart i varm eddik i 100 år før di selges. Det er ikke lov for 1-5 åringer å ha barbie grunnen er at de kan risikere å spise på den og da kan de bli alvorlig syke og i verstefall kan de bli en barbie selv. Barbie-klærne må igjennom en mye lengere progress på barbie fabrikkene de skal nemlig kokes,marineres,stekes,friteres,avkjøles i nitrogen og deretter smøres de inn i moste innvoller også ligger de å flyter i eddik i 100 år før de tas opp og tørkes med hårføner også blir de solgt i barbie butikkene. En annen ting er at hvis du plasserer et speil i bunnen av et badekar så drukner hun. Har du forresten hørt om da Barbie lastet ned juksekoder på Nintendo Wii Fit for å få gå ned i vekt?

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 214 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.
[[fr:Barbie]