Barkistan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Barkistan er et fascistisk diktatur ca 90km vest for Oslo. Det omfatter områder rundt Drammenselva. Hovedstaden er Mjøndalen, men største by er Drammen. Barkistan er et totalitært fascist diktatur som styres av eneherskeren den såkalte General Barkod. Alle som ikke tilber bandysporten blir vanligvis henrettet ved at General Barkod sparker de med slattersen til de dør. Deretter blir de spist av Mor og Far.

Republica de Barkistan
Republikken Barkistan
Bandera.gif
(flagg)
Coatespaña.PNG
(våpenskjold)
«Basolin,Basolin og atter Basolin!»
Hovedsteder Mjøndalen
Største byer Drammen, Mjøndalen og Barkod city
Innbyggertall 96 700 000(varierer pga hvor mange som blir spist
Offisielle språk Barkistansk og Bandyisk
Styreform Heftig Fascist Diktatur
Statsoverhode: General Barkod
Statsminister: Mor (kanskje Far hvis Mor spiser)
Selvstendighet 1947
Avhengig av mat!!
Uavhengig av downs folk
Valuta Barkistansk Krone
Tidssone Likt som Hestehagen 15
Nasjonaldag 9. Oktober
Landkode 28457595868594858
Toppnivådomene Bark

Historie[rediger]

I 1967 da General Saksod og hans tilhengere fikk kjempet til seg selvstendigheten, smittet det over til Mjøndalen. En liten mann som het Barkod samlet med seg Mor og Far og noen andre folk og startet masse demonstrasjoner fra Mjøndalen til Oslo. Der stilte de seg opp med Macgyver skilt og geværer. Der krevde de at Pete Thornton skulle utnevne Barkistan som egen fascist republikk. Thornton gikk med på det, og Barkistan ble oppdrettet.

I 1974 gikk Barkistan til angrep på Drammen og omegn. De kjempet tappert med klubber og rispakker. I 1976 da Drammen underskrev en fredsavtale med Barkistan, var kravene at Drammen og omegn skulle innlemmes i Barkistan og at alle skulle konvertere til Barkismen.

I 1985 publiserte General Barkod at Barkistan har bygd opp Royal Bark Airforce til over 50 000 F-35 fly og Saab gripen fly. Han hadde også bygd opp Royal Bark Marine til over 400 000 kryssere, u-båter og Mor og Far skip. Dette ble fordømt av Norge og FN. FN sa at Barkistan skulle ruste ned, men General Barkod truet bare med ny verdenskrig.

I 1994 ble det offisielt kunngjort at Royal Rice Army var oppdrettet. General Barkod sa at ca 2 500 000 tjeneste gjorde i 1994 og at tjenesten skal øke betydelig.

I 2002 inngikk Barkistan og Saksistan en forsvarsavtale. De garanterte at den andre skulle hjelpe hvis den ene kom i krig.

I 2007 utnevnte General Barkod Mor til ny statsminister og Far til utenriksminister. Far utalte at Norge ikke burde prøve seg militært. Hvis de gjorde det, ville det fått smake risbomber.

Barkistan har en plan at innen 2009 skal barkod-raiders vinne verdenscupen i bandy. Stjernespiller og kaptein Even Barken Johansen Narkod har planer om å bli kåret til beste mannlige og kvinnelige bandyspiller i WRC(World Rice Cup). "Jeg skal gjøre alt for å bli kåra til verdens beste. jeg skal til og med ha en god omgang med min kjære gris" Uttaler Even Narkod til BG(Barkods Gang).

I 2008 ble det publisert en skandale i Barkistan. Far (utenriksminister) hadde voldtatt Marit Markod Riisnæs 40 ganger. Da ble Mor (statsminister) så sint at hun skjærte av slattersen på General Barkod og fylte såret med Basolin og henrettet 100 personer av norsk bakrunn. Deretter tente hun fyr på balla til far sånn at han skulle bli steril.

Språk og Folketall[rediger]

I Barkistan bor det ca 96 700 000 innbyggere. Ca 90% snakker Barkistansk. 10% snakker norsk. Den sistnevnte minoriteten bli grådig undertrykt av Barkistanerne. Barkistansk er et språk som er veldig likt spansk, og den blir regnet som en spansk dialekt.

Hovedkvarter[rediger]

Hovedkvarteret er et rødlig farget slott av tre. Det ligger på toppen i hovedgata i Mjøndalen. Hovedgata heter Treskeveien. General Barkod har installert et veldig sikkert sikkerhetslys. Det heter SLS (secure light system). Det er montert bak slottet, og utløser seg når noen står nordøst for grantreet ved terrassen. Når du går inn hovedinngangen og går inn døra ved trappa, er det installert et sykt klikka satelittsystem, med en tv som ble bygd omkring år 1457. Tv-en sender ut nordlys som blender alle fly og luftvåpen rundt slottet. Pc-en har så farlig skjerm at alt innen 5km blir til 800x600. Det sies at det er trening på å skyte inneandyballer 24t i døgnet. Det blir også sendt ut en så sterk macgyver lyd at alt innenfor tomten dør av trommehinnesprenging. Det er hundrevis med km med tresket område rundt Onkel Einar city, som består at gårder og skutreskere til hundertusen vis av kroner.


Ritualer[rediger]

I hovedkvarteret til Barkod-familien er det mange ritualer og plikter. Den viktigste plikten til kvinnene i huset er å gå naken og få mennene/guttene kåte. Det er vanlig for mennene å ligge å dra seg i sofaen med 100 vinglass. Nasjonalprogrammet til Barkistan er Beat for Beat. Men når krimmen begynner er det av med brillene og sette seg i stolen 3cm foran tv-en. Mens damene må klemme seg opp et hjørne mens mennene drar seg i sofaen. Det er vanlig å poppe over 2000 pakker med popcorn i microen før alt settes på bordet. Selve pocorn-maser Eirik Barkodsen popper så mye at Herr Narkod har fått popcorn ned i balla fordi han ikke greier å drite ut så mye popcorn , så det må komme ut et annet sted. Når Herr Narkod er på do, spruter det vin ut av ræva så mye at han fyller badet med rødlig popcorn mash. Men selve diktatoren Herr Barkod lager drit mye ris til familien, selv om han ikke tåler det selv. Når han sitter i sofaen, etter han har spist ris, flommer det ut ris både foran og bak, fordi magen bli herpa av ris. Hele Barkistan er veldig forurenset av metan. Detter forekommer av at Barkod promper så mye fordi han pumper i seg ris JEDEN TAG!!!! I bursdager er dette et vanlig ritual med promping når man bøyer seg ned og promper en i trynet.


Treskeren[rediger]

Treskeren ble oppfunnet i Barkistan Av General Barkod. Den har vært en viktig oppfinnelse for Barkistan og har gjort at alle nå kan bli pult! Treskeren ble oppfunnet i 1965 av Far og Mor, men ble tatt patent på av General Barkod i 1975 og har siden den gang vært det mest vannlige kjøretøyet å se i Barkistan.


Treskeren består av En boks med 4-100000 hjul på. foran er det e stor kurv med roterende dildoer og på siden er det to sagblade som kutter opp folk. Det oppkuttede kjøttet brukes til Nasjonalretten Makewhatyouwant. Bak er det en boks som spyr ut all bæsjet og menneskekjøttet. På toppen sitter førerhuset og der er det granatkastere, Flak-kanoner og store lyskastere. Føreren har to spaker som den ene syrer treskeren og den andre sagbladene på siden.


På bensinstasjonene i mjøndalen kan man ofte se Pimpa treskere med neon, Fete felger, spoilere, vinyl og NOS. Vanlige treskere sees ofte på åkrene eller på Gledeshus. På http://www.finn.no/finn/b2b/agriculture/threshing/result?sort=2&channelId=1&userid=0&AGRI_THRESHING_MODEL%2FMAKE=40&searchKey=SEARCH_ID_AGRICULTURE_THRESHING&siteId=1 ligger det mange treskere til salgs. Alt ifra 18000,- til 1290000,- koster en tresker nå til dags. Skal du kjøpe ubrukte treskere må du dra til Barkens Treskeland i Mjøndalen.

Religion[rediger]

I Barkistan er Barkismen veldig utbredt. Den norske kristendommen er forbudt og det er bare Barkismen og bandy-tilbredelse som er tillatt som religioner. Selv om det er Barkismen som er ca 96% av Barkistans befolkning, er det noen få som tilber bandy-religionen. Blant annet det kjente bandylaget Barkod-Raiders.

Barkistans forhold til Saksistan[rediger]

Barkistan har et veldiCOLT45g tett samarbeid med Saksistan. Det har en forsvarsavtale, og har tenkt til å gå til et felles angrep mot Nore og Uvdal, som de skal omvende til det nye Slattistan. De har også et økonomisk samarbeid, og det sies at Barkistans økonomi og Saksistan har et mye større budsjett en hele norden tilsammen.BOGBOGBALLEBOG!