Barn

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Barn' er små dyr laget av isopor. Disse produseres stort sett i Kina og India på store fabrikker. Grunnen til at de lages i Asia er fordi asiatene har små tær som passer bra til å installere kretskort i hjernene til små barn. Ordet barn uttales på engelsk "Child Khildny".

Barn har i lengre tid vært opphav til flere myter. For eksempel at de er mennesker i en tidlig livsfase, og at de er avkom av voksne mennesker. Dette er jo selvfølgelig feil nå som forskningen på området har blitt skjerpet. Under andre verdenskrig ble det heldigvis forsket mye på barn i konsentrasjonsleirene, og man lærte blant annet at pappblandingen barn er laget av inneholder metamfetamin. Derfor har barn ofte blitt hakket opp til pulver og misbrukt. Kripos har en omfattende nasjonal etterforskning på grove barnepulver-saker, det har vist seg at det er store problem med barnepulver-misbruk i de religiøse områdene i Norge, spesielt i området i Klepp kommune.

Det moderne barn består ofte av 2 hoder, 19 armer, 4 ben, 3 romper og alle kan smeltes på rundt 45 grader celsius. Koketemperaturen på barn er 247 grader. En myte sier at det fins voksne barn. Barn kommer også i pakker på døren din når som helst og der står alle torturmåtene og hvordan du skal behandle de.

Egenskaper[rediger]

  • De vil alltid forsøke seg på såkalt lol hvitsnippskriminalitet og er stort sett alltid innblandet i svindel.
  • De blir ofte observert i bakgater hvor de smører seg inn med havreflarn for å skremme forbipasserende.
  • De lager ulyder som grining på fly og annen offentlig transport for å ødelegge livet til voksne.


"Barn" blir etterhvert sendt til spesialister for å bli "menneskefisert". Her fjerner man alle kroppsdelene og organene til barna slik at de får bedret livskvalitet. Man sørger også for å fjerne stemmebåndet slik at de kan delta i dagliglivet, samt sitte på med offentlig transport uten at folk vil ta selvmord i nærheten av dem.

Man skulle nok trodd at barn er nudister. For det er nettopp det de er. I tillegg til å være små jævler som plager høl i huet på deg, bæsjer der det minst passer seg og kaster ting i huet ditt er de også nudister. Barn er rett og slett skikkelig tvers gjennom jævlig ekle og burde fjernes fra jordas overflate.

De fleste barn blir produsert i Kina i store flokker.Barn er også farlige når det gjelder noe som heter godteri, de blir helt ville og skriker, dette gjør sånn at personen barna angriper får hodepine. Vi har en barnfanger som sitter enten i en is bil eller i en hvit varebil.I is bilen hans har han is som barn blir helt gale av, og hvis han har en hvit varebil sier han at han har godteri. Han kaller det for kidnapping, myndighetene synes han er en psykopat, men gir han lov allikevel.

Barnearbeid[rediger]

Barnearbeid.jpg

Arbeid for å produsere barn, kalles barnearbeid. Mange ser på barnearbeid som lystbetont, ihvertfall det første kvarteret, og velger å gjennomføre dette gratis. Barnearbeidet organiseres ved uskrevne kontrakter med varighet 18 år eller mer. Barnearbeid var lenge et kvinneyrke, men etterhvert får også menn sterke hint at de bør like dette arbeidet gjennom hele arbeidets varighet, ikke bare ved prosjektstart.

Hvert fjerde barn er en kineser. Dette har ført til at mange har valgt å begrense barnearbeidet til tre barn.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Baby.jpg
Denne artikkelen er for småunger.
Artikkelen er for barnslig og trenger mer voksent innhold.