Baywatch

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Fakta[rediger]

Baywatch er en tv-serie fra 1800-tallet som i basis handler om lettkledde opererte blondiner som har blitt dømt til å hjelpe funksjonshemmede strandbesøkende opp av vannet før de drukner. Serien ble kansellert etter at sjefsblondinen C.J(Cock Jumper) ble observert mens hun røykte hasj og hadde sex med en 8-åring. Men, David Hasselhoff spyttet i penger til rehab for kjære C.J, og serien ble igjen opprettet og sendt i godt over ti år. Baywatch oppnådde høye seertall, men en fersk undersøkelse beviser at 96% av seerne var 12 år gamle gutter som testet ut deres seksuelle grenser. Det viser seg at orgasme kan oppnås gjennomsnittlig tre ganger i løpet av en episode av Baywatch.

NB: C.J's lille eventyr med den 8 år gamle gutten(Curtis James Jackson III aka 50 Cent) resulterte i at hun ble dømt til ravende pedofili og måtte sitte inne i 181 dager. Hun slapp ut etter to timer grunnet god oppførsel.

Roller[rediger]

«Klart det at the Hoff er tysker. Min mormor lekte sammen med hans tippoldemor. Akkurat der lages det bedre marsipan enn i Lübeck. Heia Werder Bremen»

- Harald Damsleth om denne serien

Den som ble mest kjent fra Baywatch var kanskje Hasselhoff Himself, som spilte rollen som Mitch Changethechannel. Ellers har vi badevaktene. Den mest kjente av dem var C.J Parker,(bedre kjent som Jesus) den døve sangerinnen som gikk ned i historie den dagen hun gikk på vannet i 8 cm høye hæler. C.J ble spilt av Kamel'a Andersen. Noen andre som er verdt å nevne er Lani McKenzie, spilt av Car Men Electra, som dessverre gikk bort i 1864 grunnet et stygt fall fra toppen av køyesengen til datteren, og Caroline Holden, spilt av Yasmine Bleachmytheeth.