Beijing

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Gult er kult.»

-

Beijing.[rediger]

Beijing ligger i kina men er allikevel Sveits sin største by.Nærmeste nabo er Andeby som er en stor leverandør av Peking-anden.I 2006 ble Kinesisk OL for Sursild arrangert her og vinneren ble en glad Nissesau fra Trondheim som vant i kategorien Vinkjenning for første gang.Beijing har vært truet mange ganger men den mest kjente truselen kom fra Taipingopprøret.

Parkeringsplasser er veldig sjelden i Beigjing. Å her er er et bilde fra en auksjon der du kunne kjøpe 1 parkeringsplass og plassere den der det paset deg best.
  • Heldigvis overlevde Beijing dette og er i dag et fredfylt miljøvennlig paradis uten mas og kjas .Der tiden selv får tilpasse seg hver mann og harmonien i et menneske som er i kontakt med seg selv og sine røter får utfolde seg til det fulle.

Historie.[rediger]

Helt siden starten av Barduhøna sin storhetstiden .Kunne man hør kinesere som hadde Samliv i skogene rund Beijing og derfor regnes Beijing som stedet i verden der Kjærlighetssorg for første gang oppsto. Og det var på grunn av denne sorgen at den første apen ble slapp i Bananen og tok opp murpuss-spaden og lagte Beijings tidlige murer for 500000 tusen år siden.