Bendelorm

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Bendelorm,

Bendelorm er en ekkel skapning i familien ekle skapninger. bendelorm er et kjent og kjært naturlig slankemiddel, populært blandt modeller og skuespillere verden over.

Bendelormer svelges hele, og er inntak selvforsørgende. Bivirkningene er nesten ikke til å snakke om.


Historkk[rediger]

Bendelormen stammer opprinnelig, men siden mennesker kommunisere lite med bendelormen er ikke dette et problem i hverdagen. Vi kjenner bendelormen fra hulemalerier så tidlig som i eldre steinalder. Da folk stort ett var steine i denne perioden finnes kun enkle skisser.

Etterhvert som kroppsfikseringen tiltok vant bendelormen stadig popularitet. Det finnes eksempler på personer som ikke benyttet bendelorm, f.eks. Henrik VIII av England.

I dag er bendelorm så populært at fersk bendelorm nesten ikke er å oppdrive.


Bendelorm i litteraturen[rediger]

Bendelormen ble revitalisert og gjenvant sin posisjan etter at bøkene om Benny og Bendelormen vant Nobels tegneseriepris i 1975.

bendelormen spilte også en stor rolle i førsteopplaget i romanen Sult av Knut Hamsun. Bendelormen ble sensurert etter førsteopplaget, da romanen solgte så godt at den utgjorde en fare for regnskogen.

Bendelormen i dag[rediger]

Bendelormen er i dag en truet dyreart. Etter at cola light og bomull ble hovednæring for modeller og skuesillere er det stadig vanligere at bendelormen sulter i hjel. En støttekonsert for bendelorm er planlagt høsten 2010.