Benito Mussolini

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Benito Mussolini var en liten tjukkas som jobbet som Diktator. Han var god venn med Adolf Hitler. Det eneste vi vet om Mussolini er at han arbeidet med Hitler, bortsett fra det faktum at han ble født i slummen i Brasil, og dro over til Italia for å lage Pizza og pasta.

Mussolini likte å spille kort sammen med Hitler. Hver søndag hadde han, Hitler, Franco og Ivar Aasen pokerturnering. Stalin ville gjerne bli med, men Mussolino var sterkt imot dette og overtalte de andre til å la han stå utenfor vinduet. Han ba alltid Hitler om å lære han å skate, men dette funket dårlig, siden et minimumskrav med skateboard er å være høyere enn mann er bred. Mussolini var også altofro tjukk for vekten på badet ditt


Da Mussolini besøkte Hitler var han redd for at vekta skulle gå ned et par titalls kilo, men heldigvis lagde Adolfs flinke kokk, Heinrich Himmler god mat til ham, noe tyskerne kalte Judenbratwurst. Mussolini skjønte ikke helt hva det ville si, men han likte det svært godt, og kom ofte på besøk.

En av Mussolinis fritidsaktiviteter ble i slutten av 30 tallet å drive sirkus, en hobby han delte med blant annet Hitler, Finnlands Marskalk Mannerheim, og Stalin, men Stalin var upopulær, og måtte starte sitt eget i 1938. I September 1939 skulle Sirkuset på turne i Polen, til stor overaskelse for den Polske regjeringen. Da Polakkene begynte å skyte mot elefantene ble Hitler, Mannerheim og Mussolini så redde at de dro opp sprettertene sine, og skøt tilbake. Etterhvert kom tyske forsterkninger, og da var Hitler så sur at han beordret at de skulle okkupere Polen. Som erstattning for sirkuset fikk Mussolini spise opp elefantene, Hitler beholdt halve Polen, og Mannerheim tok all spriten og brennevinet som i riket fantes.

,