Benk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Jeg frygter inget, sært ikke en sitteplate!»

- Henrik Wergeland om Benk

«Bob, bob bob bob bob!»

- Ukjent om Benk

«Leave my bench alone! He's a human!»

- Chris Crocker om Benk

En Benk er et livsfarlig vesen som lever i de østlige kanter av Afrika. Benken lever av åtsel, da spesielt McDonalds og BurgerKing. Benken legger egg, på størrelse med en campingstol. Eggene er formet som avlange meloner, og Benken kan legge opptil 5 egg av gangen. Benken ble først brukt til å sitte på, men etterhvert fant en gjeng med dyrevernere ut at benken hadde følelser. De bestemte seg for å frigi alle benkene de kunne klare. I dag er benken på listen over utryddningstruede dyrearter.


Benkens territorium[rediger]

Benken er et flokkdyr, på lik linje med ulven. Den markerer sitt territorium ved å pisse på buskene. I en Benk-flokk er det en alfa-hunn, som er skåret ut i bjørk. Denne benken er naturligvis den ubestridte lederen, som må hjelpe til hvis noen har fått flis. Benkene har i tillegg et merkelig språk, som ligner hundebjeff.


Tidlig opprinnelse[rediger]

Forskere mener at benken kan spores helt tilbake til dinosaurenes tid. Man har nemlig funnet rester etter en benk, som angivelig er 65.000.000 år gammel. Benken ble funnet i New Mexico i 1978. Forskere mener at denne benk-typen kan ha vært Tyrannosaurus Rex' største fiende, og at det var nettopp denne benken som var årsaken til at dinosaurene døde ut. Benken har fått det latinske navnet Volvovideoaudioaquaradio Benkis.

benken er egenkligt et livsfarlig sitteplass da den knekker når du setter deg ned.


Forekomst i dagens naturliv[rediger]

Benken er i dag så godt som utryddet. Benker er i dag å finne i utstoppet positur over hele verden, da spesielt utenfor offentlige bygg. Benken brukes i dag som sitteplate.


Aktivt dyrevern[rediger]

Følgende organisasjoner jobber for benkens rettigheter:

  • Al Qaida
  • Amnesty International
  • Pelle Parafins Bøljeband