Bestefar

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Bestefedre er snille, gamle menn. Her eksemplifisert med snille Josef Stalin.
denne bestefaren har brukt doping milddler.


Bestefar har også sin egen tortur måte, som er å sette deg på fanget hans og klø han på ryggen. Men pass på du kan få diare av får mye hår på ryggen. bestefar: en bestefar er et lite monster med store grønne øyer men hår på (bitttebittesmå svarte hår) den har også store turkise ører med masse navlelo. men i navlen er det ørevoks da. det lille monsteret har også store tendenser til og synge bæ bæ lille lam så høyt han kan mens han gjerne danser gangnamstyle igjennom skogen. men vi du hører en liten stemme som sier "æ har kortids hukommelse" så kan det verre han eller bestemoren (samme greia nesten) han kan gjerne bo hos troll (skogtroll) som også har navlelo i øran og ørevoks i navlen! mange menner at dette er heslig men det er det da altså ikke, når de erbarn de herre bestefarene så har de snør melom tærne og fotsopp melom tenna.


bestefarens historie:

en gang var det en liten enhjørning som travet gjennom skogen også møtte han en liten bestefar men enhjørningen travet vidre uten og trekke på en mine engan! men bestefaren fulgte etter denne bestefaren var kanske itrriterende iblant(ok da veldig irriterende) så enhjørningen tok han med til nermeste landsby og dumpet han dær! så bestefaren bare kik i landsbyen og sånn ble bestefaren oppdaget!

En moderne bestefar

Ernæring[rediger]

Bestefedre lever hovedsaklig av eplemost og sviskekompott. Sviskekompott er en slags flytende illeluktende masse laget av våte fibre de skraper ut fra mellom tærne sine. I likhet med Bestemødre så er de glade i kamferdrops, men også kaffedrops står på denne vesle krabatens meny. Av en grunn spiser bestefedre en slags rar plastikk kapsel eller en liten sirkel, dette gjør bestefedre helt tussete. Bestefedrene oppbevarer disse små objektene i et slags brett som gir dem en oversikt over når de skal bli tussete.

Etter måltidene tar bestefedre seg ofte en såkalt høneblund; en tilstand hvor han inntrer en slags dvale som kan vare i opptil flere timer. I likhet med bestemødre gjør også bestefedre denne merkelige rituelle handlingen.

dette spiser bestefaren: han har store tenndenser til og spise ørrevoksen som igger i navlen! han mener selv det smaker godt mens andre hevder det smake vaniljesukker og kanel. han kan også spise maur gjerne stekt først men en klype salt og tre desiliter med eplejuice.

Rekorder[rediger]

  • Bestefar nr: 1 skapte jorden på 6 dager og tok seg den første blund kjent som høneblund den 7'ende dagen.
  • Bestefar nr: 19177 spiste 4999 svisker på en jul og ble sittende på do i 67 timer til sammen!
  • Bestefar nr: 22243 satt og så på hotel cæsar i 19 sekunder i strekk.
  • Bestefar nr: 23526 klarte å gå 7 meter uten stokken sin.

Andre fakta[rediger]

De kan bli opptil 127 år. Ble først observert mens de flyktet ut fra hulene sine det som jaget dem ut er kjent som hamsternissene. Mange mener at de har utviklet seg fra Pensjonister. Hunnen i rasen blir referert til som Bestemoren. Bestefedre finnes ofte sovende forran tven eller sovende i senga si . Bestefedre snakker altid om at ting var ikke som de var før. Det har blitt rapportert om enkelte tilfeller hvor de tilsynelatende har prøvd å påtvinge nyere generasjoner barn deres tro og viten, i håp om å føre arten videre.